-
Ek ! Co i jak ?
Witam chce się dowiedziec gdzie expic moim EK do 100 lvl :) czemu ? bo 1 raz gram na powaznie ek ponizej macie obecny lvl skille i eq , co chce ? najlepiej bez waste expik :) tak zebym profitowal nie mowie tutaj nie wiadomo o jakim proficie ale zeby byl :) no tak miałem długa przerwe wiec jak bedzie podawac expowiska prosze Was jak macie dajcie mapke jak dojsc :) a jak nie bede sam szukal trudno :) wszystkie dobre chlopaki ktore beda pomagac mi w tym temacie beda nagradzani :):):)) pozdrawiam
Level: 31
Skille/magic level: 82/75/4
Pacc: Tak
Eq:
- Zaoan Helmet
- Zaoan Legs
- DSM
- BOHY
- Knight Axe
- Mastermaind Shield
*Pieniądze jakie możesz poświęcić: bez waste sam profit emotka
*Dodatkowe informacje:
-Gdzie moge szybko wbić lvl?
-Gdzie moge zarabiać kase?
-Jakie taski robić u Adamsa i gdzie (żeby nabić dużo pkt. reputacji
-
Zrób postmana i taska na mino weź, robiąc lota i z obsidian knifem spory profit a na końcu taska boss i nose ring, co do tasków u gryzliego zrób taski za 3 pkt stone golemy, mamuty
-
na 30 lvlu to możesz zacząć bić cyce na minstrock (idzie się tam przez piraty na yala) expilem tam swoim ek chyba do 60 lvla ;-) fajny i szybki exp
profit z cyc toe i syfu typu battle shield ;-)
edit
taska też możesz na to wziąć
-
Możesz zrobić jak powiedziano wyżej taska na minosy, robić taski na mamuty i tarantule. Mały camp barbarianów, cyclopy cyclopolis/mistrock, orkowie yalahar, elfy yalahar. Potem jakieś magiciany yalahar, od 50 levela taski na mutated raty, taski na piratów, barbariany (dowolny camp) dragony (najlepiej yalahar lub darashia). Od około 60-70 necro/hero yalahar, arena yalahar, culty yalahar, haunted treelingi vengoth. Od 80 levela taski na GSy (super kasa i fajny exp, najlepiej z lootbagiem, polecam ;d), może wyrmy (ale może być waste na tym levelu), od około 90 task na nightmary w yalahar i tym podobne.
W tym miejscówki takie jak dragony są aktualne właściwie od 50 do 100, takie wyrmy czy necro i hero można bić zawsze.
-
dobra dzieki za pomoc ;] a teraz mam 40 lvl juz i nie wiem gdzie expic ... nie musi byc profitu ale lepiej zeby byl ale najlepiej zeby byl na + :)
-
Arena w yalahar na barbarianach może red poc zleci ok.20k i gladiatory na arenie, i wal taski na mamuty możesz także próbować Carniphile w ph na tym nowym cave tylko nie wiem jak ek bedzie tam bił ms miałem profit i wbiłem na 3 taskach z 8 lvl na 2x expie;p
-
taski mam 21 pkt juz wiec do 50 lvla taskow nie robie juz bo i tak pkt mi nie poleca , prosze o bardziej lepsze expa ;p jakies fajne :D
-
Ale boss pointy sie przydadzą później, męcz dragi ładnie lvl leci, jakiś camp barbarianów task na piraty może dobij 50lvl i możesz walnąć waste exori style na bog riderach w edron