Siema.
Szukam jakiś fajnych słuchawek do 150 zł. Jak na razie chcę kupić te które miałem wcześniej (kossy porta pro) , ale być może znajdą się lepsze w tej cenie. Jakieś propozycje?
Wersja do druku
Siema.
Szukam jakiś fajnych słuchawek do 150 zł. Jak na razie chcę kupić te które miałem wcześniej (kossy porta pro) , ale być może znajdą się lepsze w tej cenie. Jakieś propozycje?
A te słuchawki mają być pod jakąś konkretną grę? Bo jak np: pod CS 1.6/GO to polecam strone neogear.pl, tam znajdziesz bardzo dobre jakościowo słuchawki do 150 zl.
Jeżeli bierzesz pod uwagę Sennheisery HD 201 to skreśl je z listy bo ich nauszniki są tak małe że po godzinie noszenia bolą uszy.
Proponuję rozglądnąć się za "Creative Aurvana Live!" - w tej cenie tylko to - mają naprawdę przyjemne brzmienie dla ucha, a kosztują leciutko powyżej 150 zł. Mam dużą łepetynę, a jakoś obeszło się bez problemów z ich codziennym kilkugodzinnym noszeniem :)
Sennnheiser HD202 - polecam fchuj. Cena ok. 130zł nowe.
Senny i Kossy są tu akurat porównywalne [dźwięk], choć wizualnie wrażenie trwalszych sprawia model hd202. Do tego trza wziąć jeszcze kwestię, że Sennnheiser jest konstrukcją zamkniętą, a nie, jak koss otwartą. Jednak jeśli jesteś audiofilem, zwracasz uwagę na dźwięk - radzę się jeszcze zastanowić i jeszcze raz przemyśleć kwestię Aurvanów [również zamknięte]. Co prawda w tej cenie nie ma co oczekiwać cudów, jednak te ostatnie w tym przedziale biją na łebka wszystkie, a ich zaletą jest potencjał po recablingu ;)
Zajmuje sie amatorsko realizacja dzwieku i moje zdanie jest takie:
aurvana > senki>kosy
z tym, ze CALe naprawde duzo bardizej oplaca sie brac niz senki, bo cena podobna, a jednak te sluchawki sa duzo lepsze
Tak, odsluchiwalem wszystkich (cale i senki posiadam, a kosow sluchalem pare godzin na iPodzie).