Witam, ktos bral laski z tej strony? Chodzi mi glownie o zgodnosc zdjecia z tym co na zywo i czy te komentarze sa na prawde prawdziwe pod profilami dziewczyn?
Wersja do druku
Witam, ktos bral laski z tej strony? Chodzi mi glownie o zgodnosc zdjecia z tym co na zywo i czy te komentarze sa na prawde prawdziwe pod profilami dziewczyn?
Cytuj:
Jeżeli pod nagłówkiem "Galeria zdjęć" zostanie wyświetlony napis "Zdjęcia autentyczne, zweryfikowane", oznacza to, że wyświetlana fotografie w ogłoszeniu są wiarygodne i przedstawiają dokładnie tę osobę, która się ogłasza.
Te oferty zostały przez nas sprawdzone i zweryfikowalismy prawdziwość zamieszczonych zdjęć. Brak tej informacji oznacza jedynie, że nie mieliśmy okazji lub możliwości by sprawdzić tę ofertę osobiście.
Wszystkie oferty weryfikujemy czy zamieszczone w nich zdjęcia nie zostały ściągnięte z innych stron internetowych.
Paweł Pluton pierwszy w takich tematach
http://iv.pl/images/72730274000889259791.png
ja nie brałem ale z tego co wiem duzo tam walków. wejdx sobie na jakies forum o tej tematyce, np garsoniera
w regulaminie masz tam czy zweryfikowane i ocene "kupujacych" ;D
Tak, zdjęcia prawdziwe, komentarze też.
Nie, nie chodzę już na dziwki. Od ponad roku. Byłem z ciekawości. I tyle.
A nie prościej jest po prostu znaleźć osobę do relacji ala "friends with benefits"? Układ uczciwszy moim zdaniem, a i darmowy przynajmniej.
większość to legitne panie, ale nie zawsze tak zadbane jakby się wydawało ;s
jak to dziala? dzwonisz, placisz i przyjezdza do ciebie czy wtf?
Dzwonisz, pytasz o adres, możesz zadzwonić jeszcze przed przyjazdem żeby sprawdzić czy nie jest zajęta, przyjeżdżasz, wchodzisz, płacisz, ruchasz, wychodzisz.
Gdyby wszyscy faceci tak potrafili to dziwki by nie istniały. A istnieją od początku cywilizacji.
uwazaj, bo niektore maja wpisane tam cena za godzine 100zl, ale maja napisane w ogloszeniu "w cenie jest 1 satysfakcja".
patrz tez co oferuje, bo niektore tylko masaz.
Mi ziomek z tibii pokazał tą strone i mówił, że miał laske gdzieś z Bytomia (xD) ale że wyglądała identycznie jak na zdjęciach, mówił, że śliczna i sobie ulżył, tak więc w imieniu kumpla-polecam
Jak skonczysz przed czasem to co chcesz jeszcze robic? Gadac o pogodzie?
loda zawsze jeszcze moze zrobic