Mam pytanko. Dostałem kiedys 2 reporty za wyzywanie ludzi ( bili mi moje gs itp) potem bana na 2 dni . Wiec teraz jak dostane reporta to mam delete ? czy moze bana na 7/30 dni ?
Wersja do druku
Mam pytanko. Dostałem kiedys 2 reporty za wyzywanie ludzi ( bili mi moje gs itp) potem bana na 2 dni . Wiec teraz jak dostane reporta to mam delete ? czy moze bana na 7/30 dni ?
a jaki kolor kropki masz na account?
żółty , ale pisze mi Account deletion on next severe rule violation! , tylko ze mialem 3 reporty , kazdy za przeklinanie , kazdy pisze mild , za 3 razem mialem bana na 2 dni, boje sie ze teraz bd mial delete =/ juz wole bana na miesiac
Przecież pisze, że jak złamiesz jeszcze raz regulamin to dostaniesz deleta, więc się pilnuj.
Konto zostanie usunięte za "ciężkie wykroczenie" myślę że do nich nie należy wyzywanie, po za tym są jeszcze kropki czerowne i czarne.
no wlaśnie też tak sadze , ze za przeklinanie nie powinno byc delete , no ale z tego co pisze to niby dostane ... a no wlasnie i nie mialem czerwonej ani czarnej kropki... , to moze sie ktos okreslic , czy jak ktos mi da reporta za przeklenstwo bo dostane delete ?
Tam jest napisane, że delete przy następnym poważnym złamaniu regulaminu, czyli jakieś botowanie, sprzedawanie gp i tym podobne. Ale jeśli nadal będziesz często ludzi wyzywał to też możesz dostać delete po iluś razach.
czyli jestes na 100 % pewien ze nie dostane teraz delete ?
Za wyzywanie czy przeklinanie i podobne to nie. Ale jeśli zrobisz coś poważniejszego jak bot to deleta możesz dostać. Więc lepiej nie rób nic, bo to się kumuluje i kilka takich warnów za przeklinanie i nawet delete możesz dostać. Więc po prostu nie rób nic, najlepiej przeczekaj aż będzie zielona kropka, po co kusić los.
A nie lepiej ogarnąć mózg i pomilczeć czasami, przeczekując tego warna?
Teraz przy wyzywaniu dostaniesz 7/30 dni, ja za czasów gimnazjum kiedy byłem taki jak Ty, miałem 3 namelocki, 4-5 notek za wyzywanie (z czego dopiero za piątą mi dali bana na 7) i dowalili mi delete za wysłanie linku do allegro przez przypadek na trade.. więc trzeba trochę nazbierać tych notek, żeby tylko za nie dostać delete.
teraz juz sie ogarne , pod warunkiem ze nie dostane delete, a posta zalozylem , zeby sie dowiedziec czy dostane , bo rano typ mi niby dał reporta i do teraz nic sie nie dzieje
czasami na rozpatrzenie raportu czekalem 3 dni wiec wszystko jeszcze przed tobą :)
dostałem bana na 2 dni , mozna zamknac ;p