-
Profit 120 RP.
Wczoraj straciłem 400k, muszę zacząć profitować. Task na necro done, więc to odpada. Nie wiem czy mam pecha ale na parnych/chaosenach z warsingera + c arrowsy nigdy nie wyjde na +, dle/frosty raczej waste.
96~ /80 skile, eq dobre.
Jakieś propozycje? Jeśli tak to od razu podać czy jakiś dostęp potrzbny itp. Mam do hunta 140 RP.
-
W zależności jak u ciebie na serwerze stoją red poce, możesz siedzieć na hero w yalahar. Przy cenie 20-25k za szmatkę dziennie wyniesiesz tam +200k.
-
Próbowałem, cena faktycznie 20k, ale zabocone 24/h również.
A ghastly dragi? solo ogarne?
-
jak na chosenach potrafisz miec waste to na ghastly pewnie sie wywalisz.
-
Ghastly + choseny w corruption hole
Od 105 levela rp tam latałem i profit 40-50k/h
-
Ostatnio grałem pallkiem jakieś 2 lata temu, ale wydaje mi się, że aż tak się nie zmieniło. Choseny biłem spokojnie używając power boltów, w twoim przypadku odpowiednikiem będą onyx arrows. To samo na wyrmach za necro questem (tam raczej botów nie ma). Profit był zawsze. Problemem w twoim przypadku są strzały, wydaje mi się, że nie ma sensu używać droższej amunicji na choseny/wyrmy. Chyba, że wolisz więcej expa kosztem waste. Z tego co pamiętam przy power boltach/onyx arrows bez bonusowej staminy +/- 200k exp/h powino być, ale pewności nie mam. Pozdrawiam.
-
Jak masz w miarę normalne szczęście to gdzie nie pójdziesz będzie duży zysk. Jeśli takie jak ja to tylko drillwormy, dziura bez pająków, może nawet z drillboltów chociaż na ca, life ringach i uturze masz zysk w okolicy inwestycji
-
Necro, hero, wszelkie lizardy, wyrmy, culty, task na gsy, banshee braindeathy itp w yalahar.