witam
chcialem po przerwie zaczac gre od zera, i tu pytanie jaki polecacie swiat gdzie mozna dobrze rozpoczac gre od zera ? i jaka profesje polecacie ? pacc to nie problem. ogolnie dajcie kilka rad jak to teraz jest grac od poczatku : )
dzieki ;]
Wersja do druku
witam
chcialem po przerwie zaczac gre od zera, i tu pytanie jaki polecacie swiat gdzie mozna dobrze rozpoczac gre od zera ? i jaka profesje polecacie ? pacc to nie problem. ogolnie dajcie kilka rad jak to teraz jest grac od poczatku : )
dzieki ;]
Od zera to najlepej zaczać zycie i nie grać w Tibie. Jeśli już chcesz to polecam serwery gdzie gra mniej os i amerykańskie = w dzień wolne expy i brak polskih noobkow. Sa minusy bo generalnie tibia to rasistowska gra więc może być lipa.
Zapraszam na Berylie ;)
Sam zacząłem gre od zera z mięsiąc temu, we dwójkę będzie raźniej.
Ja to od siebie mogę polecić Antice - najstarszy serwer, sporo zawsze graczy online, dzięki czemu resp jest też szybszy.
Napewno pvp server, a najlepiej to zapraszam na hardcore pvp - inferne :) tibia to upadla gra mozna powiedziec, jedynie gdzie jeszcze da sie pobawic to na infernie :p reszta serwerow, nawet pvp, jest 10x gorsza niz jakies 3lata temu byly non pvp slabe i nudne :p
dzieki, chyba bede grac na antice :)
moze ktos powiedziec jakie questy najlepiej na poczatku i taski robic ? paladynem :)
jezeli pacc to polecam robic taski na krokodyle, potem na tarantule