-
61 ed a necro quest
Mam pytanie czy dam rade 61 ed czyścić necro questa i czy mana shield + gfb/ flam bedzie dobrze szło? eq terra set bedzie dobre czy zmienic, reszta bohy/softy i demon shield + hailstorm rod. 53 mlvl
@ down
na wystarczy rod+ frigo chyba że sporo ich jest to można brać z 100 ava
-
Powinienes dac rade wez sobie na wszelki wypadek might ring i ssa ze 2 sztuki.Na 60 lvlu az tak duzo many nie masz ale powinienes to ogarnac.Oczywiscie na poczatku 1-2 UE a pozniej z runek (polecam ava bo dsy itp)
-
No, lepiej z ava zdecydowanie. Wbijasz na mana shieldzie, gran mas frigo i w dół, ładujesz manę a potem dobijasz właśnie z ava, cały czas na mana shieldzie. Generalnie to mi prościej było to wyczyścic 60 MSem niż 100 EK.
-
Szkoda suppli na clean. Lepiej zaplacic jakiemus High Magowi który rozwali wszystko na 1 UE.
Ale jak chcesz to wal 1 UE a reszte z GFB/AVA na utamce.
pzdr
-
A 83 rpekiem dam rade na mas sanie spamując ?
-
I 61 ed i 83 rp dadzą rade. Od siebie dodam, że ED dobrze jakby niewidkę wrzucił, might ringi i ssa to raczej strata suppli. Natomiast RP niech weźmie ringa od niewidki. ED wchodzi 1-2 UE, potem ava/gfb, a rp wchodzi i chwilowo spamuje mass sanem i polecam wziąć rzutki/kusze + bolty. Jeśli masz niewidke to nikt cie z łapy nie walnie, a necro będą w zasięgu kuszy. Jak bez niewidki to rzutki sie przydadzą.
Pozdrawiam,
Fixty
-
Przecież tam chyba tylko DSy nie widzą na niewidce, ghosty vampy i cala reszta cie napieprza, więc ja bym z kuszą nie wchodził, tarcza i speary/gwiazdki + mas san
-
Ghosty nie widzą niewidzialnych ;)
-
A faktycznie, to mi się jakoś z ghoulem pomyliło.
-
@DJPremier:
Na wejście rzucasz fire bomb albo energy bomb (już nie pamiętam, co tam większość blokowało) + stealth ring (w takim układzie, to tylko necro jest wstanie zadać Ci obrażenia + jakiś tam trash) i spokojnie wszystko bijesz z kuszy/łuku bez run itp. Oczywiście jakiś tam waste zawsze będzie, ale na pewno mniejszy niż byś używał gwiazdek i mas san. Pozdrawiam.