jakie opcje na exp?
jakie opcje na exp + profit?
jakie opcje na profit?
Wersja do druku
jakie opcje na exp?
jakie opcje na exp + profit?
jakie opcje na profit?
Wyrmy (opcja 1,2), Brimstone Bugi (2, task), Lizard City (1,2,3).
opcja 1,2,3 to deeplingi
Kolega UP dobrze radzi, jeszcze dobrą opcją są quary w yala z TS/SD.
A właśnie to Lizard City to tylko jak masz bardzo dobry ogar, inaczej gleba. Ja tam expiłem od chyba 115.
100 magiem to moze miec waste na deeplingach rzedu 10k max. zwraca Ci sie to jak pojdziesz drugi, trzeci a nawet czwarty raz wiec proponuje dalej pojsc. exp sobie na southcie tam masz praktycznie same spellsingery, bierzesz 200/300smp + 100 thunderstormek i bedzie elegancko.
od siebie dorzuce jeszcze oczywiscie wszsytkim znane souleatery - tutaj nie wmowisz mi waste ;p
lizard city to bij sobie tylko domek, starasz sie lurowac po 2-3 i bijesz z avalanche + wspomagasz sie vis hurami. bardzo fajnie jest wybijac jak sie idzie na wratha, co wchodzisz przez bramke lvlowa, rzucasz sobie przed twarz mw i po skosie przez to 20s bijesz ile dasz rade ava, powinny wszsytkie lizardy splynac a jest ich tam naprawde duzo ;p
oasis tomb z necro taskiem jest tez bardzo dobry, kolega to tam od 50 lvla do 150 siedzial i zarobil tyle kasy, ze szkoda gadac. duzo lichow wiec szansa na maxille tez jest, on chyba 4-5 lootnal w tym czasie.