Witam! gdzie profitować 160 ed. przewaliłem juz 500k. souleatery zabocone. war golemy ostatnio 5k waste mialem. wszedzie indziej tez raczej zwaste. chodzi o solo i z blokerem, oraz taktyki.apropo gdzie chodzić z ekiem?
Wersja do druku
Witam! gdzie profitować 160 ed. przewaliłem juz 500k. souleatery zabocone. war golemy ostatnio 5k waste mialem. wszedzie indziej tez raczej zwaste. chodzi o solo i z blokerem, oraz taktyki.apropo gdzie chodzić z ekiem?
Mury <znaaaaaaczki>
a solo?
HFFy / Quary
Hffy jak klepać? bo na utamo waste z ava, a tak to ded mozliwy. quary z thunderow? bd profit?
chyba chara kupiłeś ;d
Hffy to jest jedno z najlepszych miejsc do profitowania. Razem z Hffami możesz powoli zacząć bić spectre, tylko tam musisz uważać, bo najpierw trzeba odlurować rączki i generalnie dość łatwo jest zostać strapowanym.
Bierzesz thundery/ava, rączki odlurowujesz z frigo/gran frigo/gran frigo hur.
Hff'y to zależy jak bijesz, ja generalnie biłem z czarów (ue, gran frigo hur, tera hur) i górnego respa wybijałem na 2 lury.
Na spectrach uważasz na pierwszym wejściu, gdyż jest tego dużo. Zakładasz MMS'ke, SOV'a i wybijasz waląc z thunderów. Rączke jak odlurujesz do red hp to starczy ci to na jakieś 3 tury. Do schodów jak wchodzisz na nightmary nie podchodź, bo tam są 2 rączki i nie ma co się z tym bawić.
Nie do końca, miałem rp i zamieniłem z ziomkiem;p czyli na hp bić hffy czy na utamo? i lurować 2-3 na ava czy pojedynczo?
Ale na HP czy na Manie je biłeś?
Hffów to luruj 5+ min. bo się nie opłaca bić po 2.
Biłem je generalnie na HP, ale miałem większy lvl więc Tobie radzę bić na utamo.
idz na deeplingi i ul
Z ek idz na hellspawny gran/ava nigdy tam waste nie mialem, a sam tak jak wyzej juz ktos pisal hffy (zdecydowanie nie na hp, spadniesz po paru minutach)