Witam
Posiadam RP 81 lvl, skil 107/93
Aktualnie przesiadłem się na wyrmy w LB ale mój max exp to 200/h, wydaje mi się że to trochę mało albo ja coś źle robię. Może coś podpowiecie jak expić na wyrmach efektywnie.
Dziękuje i pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
Posiadam RP 81 lvl, skil 107/93
Aktualnie przesiadłem się na wyrmy w LB ale mój max exp to 200/h, wydaje mi się że to trochę mało albo ja coś źle robię. Może coś podpowiecie jak expić na wyrmach efektywnie.
Dziękuje i pozdrawiam
moim zdaniem idź jak masz taki skill na cemetery -1 (banshee, mutated baty, braindeathy itp.) z drill boltami, i zobaczysz jak fajnie się expi. + fajny proficik. ja tam osobiscie botuje, w sumie dla profitu bardziej, masz screena :pZałącznik 292446
300k na wyrmach lb? NEVER!
Nie na takim lvlu. 350k to ja robiłem 80 edem ale bijąc ostro z sdków.
Ogólnie to jest bardzo słaba miejscówka, co się tak na nią uparłeś?
Mi knightem udało się chyba 310k zrobić biegając jak pojebany i z exori różnych bijąc, na ok.100 levelu. Myślę, że taki rp z tym skillem i dobrą kuszą też dałby radę.
Ja robiłem 80rp 350-370k/h na Wyrmach LB, z zieloną oczywiście + AS, byłem sam. Wydaje mi się, że loot niesamowicie się pogorszył względem tego co tam spadało jakieś 2 lata temu także uciekłem stamtąd po 3 levelach bo dawniej miałem profit/0 na AS a obecnie samo waste.
To nie tak że się uparłem ale dość przyjemnie mi się tam expi i na moim świecie jest bardzo często pusta :) ale chętnie wysłucham innych propozycji.
Parne pola i dril wormy z f walami nie byłem ale ludzie chwalą te miejsca było już kilka tematów gdzie expić takim palami poszukaj
drill wormy faktycznie są fajnie, + na ich respie są gsy a możesz chyba taska na nie wziąć
parne pola też spoko kolega tam expił na podobnym lvlu z gorszymi skilami i dobrze na tym wychodził
z tymi wyrmami to trochę lipa jest bo dosyć popularne stworki a nie ma żadnego dużego respu
na wyrmach lb zawsze jest kupa ludzi, górny resp- 2 lury
dolny resp też ze 2 lury zakładając ze uda się coś sklecić z tak rozstrzelonych wyrmów z wąskimi korytarzami
fakt że wyrmy lb są spore, ale jak kilka osób przyjdzie to już nie idzie normalnie ich bić
a na wyrmach za necro questem resp na dole starcza na 3 lury, tych wyrmów wyżej nie opyla się nawet bić poza tymi "wysepkami" gdzie jest 3
co z tego że polecam facc?
drill wormy to fajna miejscówka i tyle
to samo lost dwarvy na facc, czy chociażby demona, masz gdzieś drugi tak duży resp warlocków?
to że coś jest na facc nie koniecznie znaczy że jest gorsze
Gdzie ty grasz, że ci kilka osób na jednej miejscówce biega? Noob-pvp? W takim razie chyba o każdej miejscówce możesz tak powiedzieć, bo wszędzie może parę osób wejść. Wyrmy to zajebiste miejsce.
przecież wydmy na drefii to bardzo mały resp, tam nawet jak expilem 100 edek to resp nie wyrabial / ale to swag style z SD / ciężko mi powiedzieć gdzie expic bo jak miałem ten lvl to nie było tych uber miejsc