Witam reportowalem dzis kolesia bo zacza mnie wyzywac i pisac wypier suk.. i mam takie pytanie jak chce reportowac kogos za bota to co mam wpisac np w coment ?
Wersja do druku
Witam reportowalem dzis kolesia bo zacza mnie wyzywac i pisac wypier suk.. i mam takie pytanie jak chce reportowac kogos za bota to co mam wpisac np w coment ?
"Using unofficial software"
Tylko, że słabe wyniki są z raportowania botów są.
Nie rozumiem rozumieniowania Twojej poezji, skoro cię wyzywał to napisz w 'Insulting' jeśli dobrze pamiętam. Jak ja nie na widzę polskiego buractwa i cebulactwa. Skoro cię wyzywa to olej to i nie raportuj najczęściej to nic nie daje, najlepiej nic nie pisz do nikogo tylko do real frients.
dzis reportowalem kolesia ktory uzywal slow rassistowskich i mam pytanie dlaczego na stronie jak sie loguje pisze mi ze mam 2 reporty left skoro jeden wyslalem?
Podepnę się pod temat, żeby bałaganu nie robić.
Ma ktoś pomysł jak zgłosić nick Widmo zokiego, żeby otrzymać namelocka? Na razie wysłałem dwa, jeden jako bezsensowny ciąg liter w słowie zokiego i drugi wpisujac w komentarzu, że to imię nie opisuje człowieka(gdzieś na necie wyczytałem, że za to najczęściej lecą bany). Ma ktoś jakieś pomysły jak to zrobić, żeby zmienić ten nick?
Ja pierdzielę, to jest dopiero buractwo, w nicku nie ma nic złego, nie bądź wieśniakiem i nie kombinuj tylko po to, by 7€ zaoszczędzić...
haha w zyciu za to nie dostaniesz namelocka :p ten nick nie jest obrazliwy w zaden sposob (chyba, ze w jakims marokanskim jezyku znajdziesz ze twoj nick przetlumaczony znaczy cos niefajnego) a do tego jest prawidlowo zapisany. Nie masz szans na namelocka
topic - "He is botting on nightmares in yalahar for 20hours"