Siemanko zacyznam grac ek i mam pytnaie jakie czary ofensywne glownie uzywac , mozliwe ze dostane niedlugo 90 ek wlasnie albo od 0. Co lepiej bic exori ico czy hur jakie exori ico?
Wersja do druku
Siemanko zacyznam grac ek i mam pytnaie jakie czary ofensywne glownie uzywac , mozliwe ze dostane niedlugo 90 ek wlasnie albo od 0. Co lepiej bic exori ico czy hur jakie exori ico?
Exori Ico do bicia głównie, jak coś się szybko leczy i musisz szybko zbić to też exori hur np. na lizardach dragon priestach. No i hur też jak coś szybko ucieka na low hp jak caimany czy nightmary. Gran Ico w sumie tylko pvp i jakies trudniejsze mobki czy bossy.
Exori/exori gran jak cię coś otoczy można użyć, albo expiac poprzez lurowanie np. na lizardach z ED. Exori min to słabsza i tańsza wersja grana, często się opłaca jak walniesz 2-3 mobki np. na nightmarach xd.
Exori mas tylko do mega gówna pokroju kobry czy hieny jak jest tłum, lub na niewidzialnego mobka.
Utori kor na coś co się długo bije jest opłacalny, no i na znikajace :p
Mam nadzieję, że pomogłem :)
jeszcze jak tu jestem nie tworzyc nowego tematu
solo exp 75/70? 60 ek
mam do dyspozycji jeszcze 60~ed
helspawny pojedynczo możecie walić, może jakieś dl
Dobra drut dobil w ostatnim czasie do 60 wygalda mniej wiecej za ja 60 on tez jakos kolo tego . Miejsca malo zaludnione myslimy nad dlami ale po update ine znam miejscowek generalnie exp na 2 z opcja dzielenia
Generalnie na DLach raczej będzie waste, więc odradzałbym. Ale wspomniane wyżej hellspawny są ok jak bijecie pojedynczo. Ja generalnie poczekałbym do 80-100, a do tego czasu bił solo. Możesz porobić taski na mutated raty i tigery, dragony pobić, piraty z taskiem, frost gianty, necromancery, killer caimany. Wszystko to to przyzwoity-bardzo dobry exp i profit.
nie oplaca się huncić we 2 na takich levelach bo to 'sztuka dla sztuki'. Samemu szybciej wbijecie, więcej zarobicie. A kiedy ty bedziesz 130-140 wtedy mozecie już zaczynac wspólne wypady, które mają sens.
masz 60knightem 900hp~, druid musialby cie leczyc przy 300 hp zeby sie oplacalo (taki 60druid ma z 60mlvl pewnie i leczy nawet do 900~ zapewne) zeby sie to oplacalo jak najbardziej :p tak wiec ngidzie wam sie nie bedzie oplacalo razem chodzic
ja za to polecalbym ci isc solo wlasnie na caimany, energy elementale z taskiem, haunted treelingi, arene yalahar (jak recznie to wszystko mozesz tam tluc :P) itp
Średnio gran bije wiecej, ja na 125 eku rzadko kiedy walnalem wiecej minem. Te najwyższe hity z mina są wyższe niż najniższe z grana, ale generalnie gran mocniejszy jest.