Witam jak w temacie. 40 mlvl, szukam dobrej miejscówki z dobrym expem powyżej 100k/h (ancienty odpadaja, waspoidy itd tez) waste może byc, i żeby nie było bardzo hardkorowo ;p.
Dzięki z góry za pomoc.
Wersja do druku
Witam jak w temacie. 40 mlvl, szukam dobrej miejscówki z dobrym expem powyżej 100k/h (ancienty odpadaja, waspoidy itd tez) waste może byc, i żeby nie było bardzo hardkorowo ;p.
Dzięki z góry za pomoc.
Worker Golemy ? ; p
Dragi, i ancienty bylyby najlepsze chyba.
Tar tomb/stone tomb gfb/ava
dle z sd z niepełnym magma setem
Workery vis hur style/thundery na gran hurze
hellspawny/behemothy z blokerem
głupie małpy na taska z ava robiłem 38 lvlem 115k/h
Workery sprawdze, jeszcze jakieś inne ciekawe propozycje? a dle z sd to gdzie polecacie?
tomby za tp z gfb, earth elementale, mutated humany i raty, bonebeasty, necro, dragi, ancienty, cyclopolis
Co jak co ale grimy z blokerem palkiem wychodzi bardzo sprawnie możesz liczyć 350k/h~~.
Jest szansa również zarobku.
Okej dle sprawdze dziś, a co jeszcze polecacie z sd? :)
a ja ci polecam, NIC NIE BIC Z SD!! nie uzywaj tego drogiego gowna, ktore nie daje ci mlvlu - a on jest tak samo wazny jak lvl, a juz napewno na tym etapie gry gdy sie go wbija bardzo szybko i mozna zauwazyc straszna roznice w hitach :p idz z vis hurow na worker golemy i tyle :) chociaz pierw dobij 50 gdzies, polecalbym tomby z avalanche
gra msem to zabawa. stac cie to nawet z sdkami na dle nakurwiaj, ale dla mnie bicie mobow pojedynczo jest nudne. Polecam ogolnie tomby z tp z gfb+ ava. Hive(nie sam ul, chyba, ze dasz rade, chodzi mi o to miedzy ulem a miastem :P) ogolnie dragi z ava(exp lady waste jak chuj+ deski)
W sumie glupio piszesz. masz 45msa. Baw sie, graj. Lataj gdzie chcesz wazna jest zabawa a nie kurwa cyferki jakies :)
sry nieogaralem. Nie hardkorowo? to bij sobie dragi pojedynczo z DSem. o.o
nie rob jaj. po to jest tibia zeby zalyczac deski :D