siemka, ja z takim pytaniem gdzie mogę expić 104 knightem głównie chodzi mi o lvl,profit też może być w miarę . chodzi mi o miejscówki na paccu, i ile się odnawia cała ta stamina z offline trainingu???? . eq dobre, :)
Wersja do druku
siemka, ja z takim pytaniem gdzie mogę expić 104 knightem głównie chodzi mi o lvl,profit też może być w miarę . chodzi mi o miejscówki na paccu, i ile się odnawia cała ta stamina z offline trainingu???? . eq dobre, :)
1 minuta bez trenowania offline = +1 minuta do tej staminy.
Co do expa to nightmary yalahar z taskiem, wyrmy, culty, dle (waste), lizardy (może być waste). Dla profitu GSy task, necro, culty.
a coś więcej propozycji ? może ktoś się jeszcze wypowie :) . a mam pytanie ,dlaczego tak nagle softy zdrożały ,po 600 k chodzi na pacerze ,550 celesta itp ?? czy przez ten ,market ? czy po prostu ludziom już odwaliło ? xd
Może przez brak/drogie PoI service?
Możesz jeszcze werewolfy z taskiem, średni exp średni profit, haunted treelingi średni exp mały profit, necro/hero yalahar średni exp duży profit, killer caimany ok exp dobra kasa, bog raidery + mutated tigery yalahar - fajny exp i kasy sporo.
Z edem można bic grim reapery yalahar duży exp, czasem profit czasem waste. Behemoty ok exp, z kasą różnie ale ok, hellspawny dobra kasa, ok exp.
Na chyba każdym serwie softy są coraz droższe z czasem i to chyba nie zależnie od ilości serviców na danym serwie.
Tak myślałem nad Hero na yala ich jest sporo czy tak w miarę , i jak z botami ?? dużo tam siedzi ? jeżeli chodzi o yalahar ,a jak chodzi o cene softów to mnie zamurowało w 2007/08 chodzily na moim serwie po 700 k nawet i itemy z poi po 300 k + .teraz serwisy 150 k wczesniej 50-100k . a jak z tymi nowymi czarami dla knighta ? opłaca się brać np utito tempo chyba tak się piszę xd. mimo że to kilka sekund działa ? i czy bić z exori czy gran czasami ?
sorki ,mam pytanie o co chodzi z tym komentem ? 01:01 Bo'ques: I'm preparing the food for all djinns in Ashta'daramai. ...
01:01 Bo'ques: Therefore, I'm what is commonly called a cook, although I do not like that word too much. It is vulgar. I prefer to call myself 'chef'. Nie mogę Blue Djina przez to zrobić o co chodzi .nie tak powinno być
Najlepiej wejdz sobie na casta jakiegoś eka o podobnym lvlu i obadaj sprawe ze spellami skoro tyle nie grałeś:)
Jak dojde na vampiry ??? na drefii i na edron gdzieś jest jaskinia ?? i jak z tym bossem często się respi ?