korzystal ktos z ich uslug? jaka stawke mieliscie? na jaki okres czasu?
Wersja do druku
korzystal ktos z ich uslug? jaka stawke mieliscie? na jaki okres czasu?
Siemasz, na temat tej agencji akurat nie powiem Ci nic, ale mam parę informacji dot. innych agencji. Jak na razie skorzystałem z ofert:
randstad
manpower
ks service
axell (praca w holandi)
z żadną nie było problemów, wypłaty terminowo. W pierwszych trzech podpisywałem umowę co 2 tygodnie, w axell'u umowa była na 2 miesiące z okresem wypowiedzenia 1 dniowym. Jak jedziesz za granicę to musisz mieć konto walutowe (odnośnie axell). Co do stawek to tzw. śmieciowe ok. 7zł na czysto , pracowałem jako cieśla, na taśmie produkcyjnej w hucie, inwentaryzacja i na magazynie jako uwaga! MAGAZYNIER ;) w holce ok. 6,5E/h , w holce jest stawka wiekowa ;/
jobmana omijaj szerokim łukiem, chyba że na prawdę jesteś zmuszony do podjęcia pracy. Umowy na wyłączność (możesz podjąć prace tylko u nich), śmiechowe stawki (5zł/h na kasie). Dużo dużych firm chętnie współpracuje z nimi bo oferują najniższą cenę twojej pracy.
randstad, ma zawsze w miare ogarnięte miejscówki i nie takie jak u mirka gdzieś w budce z kebabem, polecam bo sam kiedyś od nich robiłem pieniądze na czas.
Ostatnio byłem u nich na rozmowie do orange, jak mi przedstawili stawke, najnizsza krajowa, 3 miesieczne szkolenie bez zadnej wyplaty (dopiero po 3 miesiacach wyplacaja całość), wyszedłem i ich wyśmiałem ;P