Witam.Dziś stałem się szczęśliwym (?) posiadaczem ps3.Wpadam do domu podłączam itp, wkładam płytę ,a napęd nawet jej nie wciąga do środka... nie wiem o co chodzi może ktoś z was miał taki problem?nówka funkiel prosto z empiku i nie działa?;o
Wersja do druku
Witam.Dziś stałem się szczęśliwym (?) posiadaczem ps3.Wpadam do domu podłączam itp, wkładam płytę ,a napęd nawet jej nie wciąga do środka... nie wiem o co chodzi może ktoś z was miał taki problem?nówka funkiel prosto z empiku i nie działa?;o
"Urządzenie elektryczne podłączone do prądu działa lepiej"
Świecą ci się jakieś diodki, wentylatory pracują?
no działa normalnie jak konsola ,tylko nie wciąga płyty żadnej a na siłe nie da rady bo coś w srodku jakby blokowało
moze jakas plytka jest w srodku ?
nie ma żadnej płytki w środku.. jadę nie długo do nich i niech oddają hajs zlodzieje jebane -.- wadliwy towar sprzedają i jeszcze kurwa jakiś profil KUBA był założony ,chyba ktoś miał tą konsole przede mną ...
Spróbuj wepchnąć płytkę gdzieś tak do 1/3, ten podajniczek nie aktywuje się od samego czubka płyty :P
Powystawówke ? wkładam więcej niż połowe płyty i tak nie zassysa jej
W takim razie jest zapewne tak jak mówi Ander. W każdym bądź razie, wróć się do sklepu powiedz co i jak i oni mają obowiązek ci wymienić. Zwróć następnym razem dokładnie uwagę przy nich czy pudełko ładne i zapakowane i będzie ok :P
Idz i drzyj morde na nich, ze sprzedali Ci uzywke, ze nie dziala i ze albo daja Ci nowy + znizke za chujowy towar albo oddaja hajs i idz do innego sklepu i sie targuj. Zobacz po ile jest PS3 w sklepach internetowych typu X-kom itp i idz np do media marktu i powiedz, ze jestes zainteresowany kupnem PS3, ale ze jest drogo i ze gdzie indziej maja za X zlotych i ty tez tyle mozesz im dac. Czesto to dziala. Tylko musisz dobrze sie rozeznac w cenach na necie.