-
60 Palladyn
Witam.Dawno nie grałem w tibie i chciałem się zapytać gdzie na faccu mogę mieć w miarę dobrego expa z zarobkiem oraz żeby nie było za dużo botów.
Mam 60 palladyna ze skillami 85+2/77 i eq : pall arm, blue legs, royal helmet, mms,bohy.
Z góry dzięki za pomoc.
-
-
Paladyn kurde, nie ma czegoś takiego jak 'palladyn'. Poh, Ulderek's Rock, dragony, DLe(waste), może trupy około.banshee questa.
-
szczerze mówiąc, na 60lvlu albo masz expa albo masz zarobek.
Jedyne co się opłaca, to orc fortress, bo z orków leci amunicja więc może coś wartościowego Ci poleci międzyczasie.
wnioskuję, że nie masz postmana, więc z zarabianiem trochę kicha.
dragi na venore - okay, czasem ludzi tłum, czasem jesteś sam.
loot od szczęścia zależy, ale bez DLi może nie bedzie waste...
osobiście proponuję bibliotekę hellgate z BOLTAMI (zwykłymi) i zwykłą kuszą.
elder bonelordy i bonelordy biją mocno z dystansu więc EQ nie bedzie Ci potrzebne.
postawisz sobie noob chara z parcelami zeby wyjsc potem, amunicją, i ewentualnie na loota i będzie fajnie.
zależy od świata, na Harmonii miałem jakieś 40k exp/h (ghule i dsy ofc też bijesz i uważasz na duże skupiska bonelordów).
kasa - hm, spora
-
Facc tomb jeszcze do tego, na dragi+1 dla możesz kampić naginate kuesta. OF pozostaje dla expa bez wasta i oczywiście GSy poh. Dodałbym na ostatku guardy na kopach w kazz. I te nowe uber raty pod karlin ale o tym musisz poczytać.
-
Mam wykonanego postman. A odnośnie tych ratow to możesz dac jakiegoś linia bo słyszałem ze na faccu jest dużo nowych stworow a nigdzie nic o nich nie mogę znaleźć.
-
http://torg.pl/showthread.php?428823...n-Dragon-Lair.
ale tam zwykle biega masa botów na 100+lvl (odkąd ten poradnik tu się pojawił :P) więc cieżko coś przyexpić, zresztą jak Ci sie trafi że pusto będzie to respy tam są spore, ale nieraz nie ma gdzie uciekać, czuj się ostrzeżony ;P
Corymy (sporo) są też na bagnach venore, niedaleko NPC który skupuje itemy z nich wypadające...