elo, zaczalem niedawno grac na tej nowej tibii, mam 47 eka ze skillami 77/70, eq raczej dobre, pytanie gdzie moge expic solo i gdzie moge expic z 45 druidem, moze byc waste. obaj mamy pacc.
@
dobra, place zielonymi
Wersja do druku
elo, zaczalem niedawno grac na tej nowej tibii, mam 47 eka ze skillami 77/70, eq raczej dobre, pytanie gdzie moge expic solo i gdzie moge expic z 45 druidem, moze byc waste. obaj mamy pacc.
@
dobra, place zielonymi
Skoro nie używasz bota to pozostają ci mozolne robienie tasków do 49 lvla jest chyba na tarantule poza tym minoski na yalahar z obsidiankiem skórować dedki. Port hope dworce to prędzej z programem ale podam jeśli kaska potrzebna :p. Z kumplem 4fun możesz dragi yalahar, z pojedyńczym hellspawnem może być problem ale przy 60+ możesz już próbować. Nowych miejsc ci nie powiem bo nie gram już sporo :p jedynie to co mi przyszło obecnie na myśl, jeśli coś mi wpadnie do głowy to napisze.
Skoro płacisz zielonymi to pomogę.
Jeśli chodzi o exp z profitem to:
-mutated humany yalahar
-orki, elfy, minotaury yalahar (z naciskiem na elfy, nie wiem czy tak zawsze jest ale mi arcanisty zawsze sypią co chwile woce i orchidami)
-Cyklopy mistrock
-Żółwie laguna island
Exp z waste, przy szczęściu na 0
-Culty Yalahar -1/2/3 (bez poziomu z serpent spawnem i tysiącem enlightenedów)
-Dragony Yalahar, Darashia
Od 50 możesz robić taski na mutated raty a to świetny exp i jest na 0 z nich, profit z bossem. Od 50-60 dragony powinny zaczać dawać profit
Co do expa z edem to odradzam na tym levelu, koło 70 możesz zacząć blokować hellspawny po 1-2.
@edit A właśnie. Od 50 levela z dobra bronią i uturą możesz pięknie zarabiać na taskach na piratach, choć to dość nudne sie szybko robi