dostane cos godnego polecenia w tej cenie? mysz bedzie mi sluzyc na czas mojej g400 w serwisie dlatego nie mam zamiaru wydac wiecej niz te 20zl
ktos mial cos takiego/poleci czy raczej kierowac sie wygladem i wygoda?
z gory dzieki za odp
Wersja do druku
dostane cos godnego polecenia w tej cenie? mysz bedzie mi sluzyc na czas mojej g400 w serwisie dlatego nie mam zamiaru wydac wiecej niz te 20zl
ktos mial cos takiego/poleci czy raczej kierowac sie wygladem i wygoda?
z gory dzieki za odp
Idz do jakiegos marketu i wybierz pierwsza lepsza. Za 25zl nie ma w czym wybierac. A i tak bedziesz jej uzywal tylko kilka dni.
Vadimowicz nie gadaj. Ja za swoja dalem 5zl z jakiejs wyrzedazy w Auchan i mam ja juz ponad rok.
Czasem ta za 10/15zl bedzie dzialac dluzej niz ta za 90.
No tak, nie napisalem, ze sie rozsypie za kilka dni. Zalezy co trafimy. Nie ma zadnego popularnego modelu w marketach w tej cenie.
No wlasnie zasugerowales :P
"A i tak bedziesz jej uzywal tylko kilka dni.".
Mam dokladnie taka http://www.morele.net/manta-multimed...sh-708-201349/
Tylko 5zl za nia dalem. Moze gdzies indziej bedzie tansza.
Edit.
Nie przeczytalem pierwszego posta xD
Sorry.
Bedzie jej uzywal kilka dni bo jego g400 wroci za kilka dni z serwisu...
Swojego czasu kupiłem w promocji w realu za 20zł dwie myszy Logitech M100. Do internetu, gier amatorsko w zupełności wystarcza ;).
Ja mam takie coś po tym jak mi matka zalała diamondbacka:
http://www.logitech.com/en-us/product/mouse-m100
I na prawdę, jak na ilość godzin jaką spędziłem na tej myszce (ślizgaczy to już dawno nie ma, starłem nawet plastik który trzymał je w miejscu) działa idealnie.
Scroll jest maltretowany w wielu grach mmo, na stronach www i tak dalej, dziala perfekcyjnie jak nowy.
GLASER ZA ok 20zl najlepsza ;) ponad rok i bedzie jeszcze nastepny ;)
ok dzieki za porady panowie po prostu jutro przejde sie po marketach i popatrze, pewnie kupie jakiegos tanszego logitecha
a pytanie stad, bo braciak wzial raz jakas najtansza myszke TITANIUM za dyche i po prostu wolalbym sie zabic niz w cokolwiek na niej grac, stad moje przekonanie, ze wiekszosc myszek w tym przediale cenowym to gowna ;d
Rewelacji nie ma. Ale jak trafisz na jakas dobra myche, to za pare zlotych moze Ci posluzyc przez dlugi czas.
a4tech opto 013d uzywam juz chyba z poltora roku i jest gitara nie tnie sie a scroll chodzi elegancko
Ja zawsze kupuję myszkę tak, by pasowała mi do dłoni. Czasem służy rok, czasem pół roku. Ostatnio jak nie gram w csa to po pół roku jest jak nowa. Kupuje takie gówna po 20zł i na eslach grałem na tym. Jeżeli chodzi o csa słuchawki>mysz