Wiadomo kiedy mniej więcej wyjdzie jakiś nowy świat w tibii ? (oprucz pvp enfo,które mnie nie interesują). Jeśli coś wiecie to piszcie , dzięki :)
Wersja do druku
Wiadomo kiedy mniej więcej wyjdzie jakiś nowy świat w tibii ? (oprucz pvp enfo,które mnie nie interesują). Jeśli coś wiecie to piszcie , dzięki :)
Nie wiadomo.
Podobno z transferem postaci z nonpvp ;D
Nigdy.Po co robić nowe serwy(oprocz tych 2x enfo) skoro na tych dzisiejszych mało osób gra?
a po co Ci nowe światy? jakby zrobili nowy to by znów się połowa hlvli przeniosła z innych światów i byłoby to samo tylko że pod inna nazwa
Po to nowe , zeby wlasnie nie mozna bylo z innych przeniesc i kazdy by od nowa gral. I graloby nie 400 jak teraz , tylko ponad 1000 . *przyklad - start Aurory rok temu .
Nie ma tego w newsach ani nigdzie napisanego, ale na forum gdzies juz napisal Craban czy jak mu tam (ten pracownik cipsoftu), ze otwieraja niedlugo dwa nowe swiaty hardcore pvp z mozliwoscia przenoszenia tam postaci z wszystkich swiatow. Najgorsza pomylka cipsoftu, kolejne gowno ala aurora - da to zabawe na miesiac, moze dwa a potem stanie sie to nudnym przezytkiem ktory tylko bedzie niszczyl dalej tą grę :) zwykly war ots na ktorym nie bedzie normalnej gry ani niczego, jednak stawka gry (czas na wbicie lvli, wartosc pieniedzy na pvp blessy/supple) bedzie tak wysoka ze to szybko upadnie i stanie sie nudne gdy tam bedzie po pare osob online i to same hlvle :p
w dodatku spadnie calkiem, zainteresowanie inferną i dolerą, z ktorych staram sie juz wszystko poprostu sprzedac teraz jak najszybciej bo jak ktos bedzie chcial pograc na hardcore pvp to sobie pojdzie na tamte bo beda na jakis czas bardzo popularne a te beda jak miasta duchy ;p
Na aurorze grało 1000 osób bo jest exp x2, skille etc, zresztą nadal jest x2 ale po zmianie pvp już połowa mniej osób tam gra
@Marcines,
A co sie zmienilo w tym pvp? dawno nie grałem. albo jakiś link jakbys dal czy cos
no ale wiadomo jak wygląda otwierani nowych swiatów..
jakby już mili zrobić nowy to transfery by były.
ale jako że teraz planują 2 nowe epvp to nowych nie epvp możemy się spodziewać gdzieś za 3 lata(bo w najbliższym czasie to co najwyżej mogą połączyć światy na których gra 100-200osób
za 3 lata to Cipy sami zniszcza tibie i beda albo same boty grac albo niktCytuj:
możemy się spodziewać gdzieś za 3 lata