Witam, jak odpalic kamerke w lapie? Wiem ze fn + f6 ale jest jakis program czy cos ktory odpala to?? Laptop msi gt 70
Wersja do druku
Witam, jak odpalic kamerke w lapie? Wiem ze fn + f6 ale jest jakis program czy cos ktory odpala to?? Laptop msi gt 70
Po nacisnieciu fn + f6 w "moj komputer" powinna pojawic sie kamera. Jesli nie to sprawdz czy masz zainstalowane wszystkie sterowniki.
pojawia sie takie logo kamerki ze wlaczona ale nie widac jej ani nic ;/ w poprzednim lapie w asusie mialem fn + v chyba i odrazu widzialem kamerke moglem zdjecia robic itp a tutaj nie moge znalezc. Sterowniki wszystkie sa na 10000%
A na laptopie nie masz jakiegos programu do obslugi kamerki?
Ewentualnie sprobuj uzyc tego http://www.dobreprogramy.pl/Ashampoo...ows,13190.html
I jaki masz system na lapku?
Mam windowsa 8, troche lipa ale cuz....
A sprobuj jeszcze Panel sterowania->Sprzęt i dźwięk->Urządzenia i drukarki
Nie masz tam ikony z kamera? Jesli sa stery to powinna tam byc.
Wejdz w menedzer urządzen i wyszukaj urządzenia, którę są ale nie mają sterowników lub mają jakiś problem.
Potem wejdz w zakładke tego urządzenia, którego szukasz i aktualizuj sterowniki online, jeśli nie pomoże to ściągnij jakieś i aktualizuj sterowniki z poziomu dysku.
CyberlinkYouCam
sobie zainstaluj. Przecież musisz mieć jakiś program, żeby 'obsługiwał' kamerkę
Nie mam, ale np na chatroulette.com widze swoja kamerke.... Ale chodzi mi zeby z poziomu laptopa ja uruchomic i zebym ja widzial
No to zainstaluj ten program co ci podałem