-
Polska Cena
Hej ludziska. Do tej pory głównie kupowałem płyty normalnych wydawnictw, z resztą nie miałem innego wyboru bo chyba nikt tej muzyce w polsce nie wydawał. Ostatnio jednak myślałem o zakupie płyt Cheryl. W polsce, np. na allegro ,można znaleźć normalne oryginalne wydania ale też jakieś od 'polska cena' które są ponad połowę tańsze. Może mi ktoś wytłumaczyć co oni robią z tymi płytami, że sprzedają je połowę taniej? Jakaś gorsza jakość dźwięku, pudełka, książeczki?
-
dostajesz tylko plyte, bez zadnych special trakow, ksiazeczek itd, a do tego zauwazylem, ze czesto w obrzydliwym tekturowym pudełku ;s
-
Polska cena to totalne gówno. Nigdy w życiu tego nie kupuj. Dostajesz sam CD i kartonik (czyt okladke) nie masz w srodku tekstow, obrazków ani innych bonusow ktore posiada wnetrze pudełka. Tak samo jakbyś sciagnał CD z neta i wydrukował sobie okładke...
-
Tańsza bo tylko jest sama płytka, bez żadnej książeczki, jeżeli nie potrzebujesz tego tylko samą płytkę to ok :)
-
Aj, ja lubię mieć wszystko ładnie bez takiej tandety, to jak znajdę oryginalne wydania w przyzwoitych cenach to kupię je. Dzięki za pomoc, do zamknięcia.