Ile mniej więcej czekaliście na swojego rec keya? Ja już czekam ponad 2tyg i dalej go niema. Dane mam poprawnie wpisane na koncie, płaciłem kartą debetową na tibia.com
Wersja do druku
Ile mniej więcej czekaliście na swojego rec keya? Ja już czekam ponad 2tyg i dalej go niema. Dane mam poprawnie wpisane na koncie, płaciłem kartą debetową na tibia.com
W moim przypadku było to zawsze 3-4 dni. Jesteś pewny że dane dobre i że pobrało Ci pieniądze z karty ?
Coś mi się kojarzy, że trzeba mieć kartę kredytową a nie debetową, ale mogę się mylić.
Tak jestem pewny, że dane są prawidłowe. Pieniądze z karty mi pobrało, ba nawet potwierdzenie na email dostałem że cip;y dostały pieniądze.
Jeżeli dane się zgadzają, oraz pieniadze pobrane jak twierdzisz, to cipsoft ma czas chyba do 2 tygodni.
Jezeli nie dojdzie, piszesz do supportu i wysylają jeszcze raz. Jezeli znow nie dojdzie, musisz zaplacic od nowa :) Ja niestety miałem taką sytuację kilka lat temu.
Z tego co wiem, to oni mają czas do 4tygodni. Tylko do dla mnie dziwne, bo zawsze dostawałem po max 3-4 dniach.
Pewnie na poczcie ukradli i zaraz shakują ci chara ;\
Email od cipów. Pewnie rec key będzie nie długo.
Cytuj:
Dear Tibia player,
> Hello
>
> So what about my recovery key?
>
> I greet, Damian .......
Thank you for your request.
I am sorry to say that for technical reasons your order was not carried out
correctly. This issue has now been fixed and we will send the letter as soon as
possible.
We appreciate your patience in this matter very much.
Kind regards,
Tavaren
Tibia Billing Support