-
Gra rp 150lvl
Cześć chłopaki, nie grałem szmat czasu i chciałem powrócić.
Mam 150rp, i kompletnie nie wiem jak np się takim rp leczyć, jakimi czarami itd.
Co opłaca się huncić? (pamietam zawsze goroma serpenty) dla kasy/expa, no i jaki jest teraz przyzwoity secik dla takiego palka, z góry dzięki za pomoc
-
Rozumiem, że Allegro ? Z tym leczeniem to lekka przesada - exura, exura gran, exura gran san, spirit poty.
+ http://torg.pl/showthread.php?430371-RP-na-lvlach-150
O eq nie mam siły pisać, możesz sobie na wiki sprawdzić lub obejrzeć casta rp na 150lvl.
-
Nie allegro, nie grałem prawie rok i wszystko wyleciało mi z głowy, i było dość dużo zmian z tego co czytam.
-
Exura gran san, eq to elite draken helmet-master archer armor/depth lorica-prismatic legs/yalahar legs-mycological bow/warsinger bow- crystal arrow-draken boots/boh/soft
A expy to goroma ss i medusy, choseny - corruption hole, ghastle dragon, kopalnie svar, banuta, behe,hydry, grimy darashia albo yala
-
a thorn/ royal x-bow prismatic bolty infernale 1 orb = 3-6 boltow a orby kupuje po 30gp ea co jest bardziej oplacalne niz kupno prismaticow
prismatik
leg obrona przed fizycznymi +3% prism boots staty jak draken a maja +5% od zmierci wiec wszelkie miejsca zwiazane z ghstly/grimami i wszystkim co bije zywiołem śmierci
nowe mejscana facc fantastyczny drag lair w calin 200k/h drill wormy cave of lost's to sa 3 miejsca blisko kazo dwa ostatnie sa w nim(w miescie) cdl mozna dostac z kopalni w kazo
to chyba tyle
-
opłaca się castować uture/uture gran? i czy najkorzystniej leczyc się jest gran sanem czy moze exura sanem czy inaczej
-
hym czy oplaca sie co 10sek odzyskiwac 10-20hp przez minute?
utury to bardzo przydatne czary
-
Utura gran jest przydatna, więc się opłaca, tylko jak masz jakoś mało hp to castuj exure gran san ;p