Siemanko , odzyskałem swojego 110 Pallka , dawno nie grałem , chciałbym żebyście poradzili mi gdzie mogę poexpic . Pacc jest ale dostępu do wszystkiego nie mam , a i task na hydry zaczęty .
Co proponujecie ?
Wersja do druku
Siemanko , odzyskałem swojego 110 Pallka , dawno nie grałem , chciałbym żebyście poradzili mi gdzie mogę poexpic . Pacc jest ale dostępu do wszystkiego nie mam , a i task na hydry zaczęty .
Co proponujecie ?
Hydry, kopy, frosty, parne pole, behe
Hydry to wiadomo, że nie małe. A pozostałe to albo podał miejsca albo wszystkie miejsca są dobre
jak chcesz szybki exp to możesz grimy na drefii z fire wallami :p
nowy cave z chossenami parne pola po wykonaniu mortala (i oddaniu tomów) mozesz chodzic na drakeny + gd w gorach
@up jak sie tam dokładnie dostać?
Dam rade na banucie?
Dam rade na banucie?
a zeby wejsć na banute przez tp to co trzeba zrobić? mam 8 misji w ape city i nadal nie mogę....
1.Zaczynasz 9 misję.
2. Dla własnej wygody kupujesz egg of the Many za około 50k chyba że wolisz ciągle wchodząc rozbijać amfory i marnować na to czas, staminę oraz strzałki.
3.Wchodzisz w pierwszy tp, po czym szybko rozbijasz amfory i wchodzisz w drugi. Na elo będzie tylko jeden serpent spawn, z którym bez problemu sobie poradzisz.
4. Używasz jajka na posągu głowy węża, który znajduję się kilka kratek na prawo od teleportu.
Co do jajka to daje ono dostęp do skrótu już na zawsze i znajduje się on po prawo od teleportu do powrotu. Gdzie jest na mapie to zobaczysz jak już nim wyjdziesz.