mógłby ktoś zaproponować gdzie expić 13 pallkiem na pacc skille 82/70
eq; steel helmet, pall armor, blegi, vamp shield
dzieki za porady
Wersja do druku
mógłby ktoś zaproponować gdzie expić 13 pallkiem na pacc skille 82/70
eq; steel helmet, pall armor, blegi, vamp shield
dzieki za porady
cyklopy stealth ring
na cyclopolis? Ghoule i crypt shamblery na cmentarzu w Yala? Mino tower na darashy oraz minosy w Yala? Dwarfy i soldy? Na takim noob lvl jest mnóstwo miejscówek... wbij 25 lvl na rs i dopiero można zacząć po czymś lepszym śmigać. (wszystko zależy od umiejętności gracza, nie postaci).
facc? Cyce Mount Sternum
@edit
Nie doczytałem, to może cyclopolis, albo mistrock cyce, albo mutated humany na yalahar
Jak wyżej, największy exp wyciągniesz na cyclopolis bądź mistrock z założonym stealth ringiem. Ja biłem używałem elvish bow + strzały zgodne z poziomem. Exp dochodził do 140k/h jednak wtedy już miałem z 35lvl, teraz możesz liczyć na ~70-90k/h z racji słabych strzał.
pallkiem z dobrymi skillami na low lvl masz ''ogromne'' mozliwosci.
Zawsze miej w bp stealth ring, albo i 2 (grosze maaax 1k each)
OF
Mistrock
Cyclopolis
Mount sternoum[Jak gra malo ludzi bo to jednak facc area :P)
Guardy
Tomby (mozesz szalec, ale nos hp poty i bedziesz padal od vampów jak bedziesz szalał, ale przynajmniej ciekawy exp bedzie :D)
Ogolnie to ja bym Ci proponował latać z xbowem i boltami, jesli Cie stac na minimalny wydatek, ktory i tak sie zwroci.
Zawsze lubilem grac pallkiem na low lvl, bo to jedyna profesja ktora wyciagnie wtedy bardzo fajny exp, i gra sie tez w miare fajnie. Lataj gdzie chcesz, przynajmniej sie pobawisz, a jak padniesz ze 4 razy do 40lvla to przeciez nic sie nie stanie, bo na samym offline skillu odpracujesz dista :)
od chwili posiadania exori con na mistrock z throwning starow do 180k/h prem