Witam! Mam pytanie, gdzie dokładnie są te cave? tak znam ten pod Crus helmet questem, ale slyszalem ze jest jeszcze 1 cave of the lost. czy to prawda? a jak tak to gdzie?
Wersja do druku
Witam! Mam pytanie, gdzie dokładnie są te cave? tak znam ten pod Crus helmet questem, ale slyszalem ze jest jeszcze 1 cave of the lost. czy to prawda? a jak tak to gdzie?
i co mi to dało? jak nw gdzie wejść? Dawno to widziałem.
potrzebuje jakiś wskazówek jak tam dojść.
"Four caves can be found deep in the mines (here, here, here and here)" po kliknięciu "Here" wyskakuje ci mapka -.-
trzeba jeszcze wiedzieć jak dojść w te miejsca.
To patrz tak, otwórz tą mapkę, i na dole masz przyciski jak na Tibii, że przenosi Cię w dół/góre/prawo/lewo i sobie zobacz -.-
Moja analiza jest taka, że te 1 kliknięcie w Here pokazuję kope najbardziej na lewo koło Minotaurów, tam znajduje się chyba Geomancer Quest.
2 kliknięcie w Here to akurat nie wiem gdzie może być, 3 kliknięcie w Here to ta górna lewa jak byś szedł na Carlin, 4 kliknięcie w here to w środku Kazordoon, idziesz na Soldki, w góre-lewo i tam jest takie zejście na Guardy. Na początku kiedyś gdy nie było Lostów były 3 Guardy, teraz jest ich chyba 5, i idziesz kawałek w góre i jest zejście.
w mieście jest jeden cave z lostami idziesz na północny-zachód poszukaj trochę a znajdziesz
Mam dla Ciebie najlepszy sposób, wchodzisz do dowolnej kopy obok kazo i idziesz ciągle głębiej, przechodzisz przez zwykłe dwarfy, soldiery potem guardy a pod guardami masz losty, chyba tylko w jednym cavie ich nie ma.