-
pacc a ban
Witam wszystkich. Mam pytanko. Dostałem bana za przeklinanie :D na 2 dni . Za jakiś nie długi okres czasu chce zakupic pacc . Czy fakt ze mam tego bana nawet po jego końcu nie bedę mógł przez jakis czas miec pacca ? Klikam add premium i mnie cofa do stronki gdzie jest lista criminal records ...
-
z tego co mi sie zdaje to musisz poczekac te 2 dni, a pozniej mozesz kupic normalnie.
-
no i właśnie dziwne bo ban mi się skończył , loguje sie na tibia.com , klikam get premium , pojawia mi sie stronka z zaletami pacca a na dole z cenami , klikam na dole add premium time , powinno mnie jak sadze przeniesc do stronki z wyborem zaplaty za pacc a tu znowu mnie przenosci to stronki account menagment =/
-
kliknij 'add premium scrolls' i tam.
EUR 7.4530 Days Tibia Premium Time (1 Premium Scroll)
dajesz to i zamawiasz, bedziesz mial pacc scrolla na tibia.com i tam mozesz go akceptowac, albo przeslac do gry jezeli spelniasz wymagania
-
ale ja nie chce premium scrola bo nie spełniam wymagań , chce wiedziec czy jak kupie np pacc na allegro to bedzie wszystko działac , bo tak jak pisalem ,klikam add premium i mnie wraca do wczesniejszej stronki , ps probowalem na kilku przegladarkach to samo sie dzieje
-
Nie spełniasz wymagań żeby mieć pacc scrolla w grze, na postaci. Na końcie [na tibia.com] będziesz go miał i możesz go aktywować tylko u siebie.
-
Jak masz scrolla w grze to go aktywujesz poprzez kliknięcie PPM. Jak nie spełniasz wymagań to chyba logiczne, że scrolla nie przeniesiesz do gry? Możesz mieć nawet 6lvl i użyć scrolla i może to być Twój main