Siemanko, próbował ktoś z was może bić War Golemy 95 rpkiem ? Ostatnio byłem z kumplem (240 ekiem) to słabiutko dostawał, tylko z energii, a sypło nam 13 epee, stell boots. Oczywiście na energy wallach itd. Na starym respie tzn pod Worker Golemami.
Wersja do druku
Siemanko, próbował ktoś z was może bić War Golemy 95 rpkiem ? Ostatnio byłem z kumplem (240 ekiem) to słabiutko dostawał, tylko z energii, a sypło nam 13 epee, stell boots. Oczywiście na energy wallach itd. Na starym respie tzn pod Worker Golemami.
Solo słaby pomysł. Zanim ściany się skończą padnie może 5 i musisz rzucać nowe. Do tego są BARDZO szybkie. 110+boh+koń było ciężko
Możesz spróbować ale o profit trudno będzie gdyż takim rp solo możesz bić jedynie tak:
Shield + assasinki, e wall i biegasz wzdłuż bijąc exori cona + musisz co ture używać mocniejszych exur
; x A co myślicie o nowych Chosenach ? Wolne są, z boltów można pykać, loot podobno dobry. I jeśli można prosić to proszę o mapkę jak tam wejść, bo wiem gdzie to jest, ale nie wiem jak wejść :P Trzeba próbować ^^
wejście jest na poziomie 0 pałacu z 1 misji questu http://www.tibia-wiki.net/wiki/Child..._Quest/Spoiler
bodajże 5 chosenów tam jest na wejściu :P
zdecydowanie bardziej polecam stare choseny :P
Na stare Choseny trzeba oddać conajmniej 8 tomów ktoś mi tak mówił, a żeby móc oddawać 6+ trzeba Mortal Combat skończyć :)