-
Nowy zestaw-pytania
Witam, mam kilka pytań odnośnie tej oferty:
http://plus.pl/indywidualna/Abonamen...bletISmartfon/
A więc, co sądzicie o tych telefonach i tabletach? Ciekawi mnie czy tablet podoła ciekawszym aplikacjom, a telefony są warte tych pieniędzy? Zastanawiam się nad Samsungiem Galaxy S2 mini ale i także nad Xperią J. Aktualnie posiadam ZTE i jestem zadowolony, ale zależy mi bardzo na żywotności baterii i wygodzie pisania smsów. Co polecacie? Dziękuję za pomoc:)
-
Posiadam Xperie J i nie moge powiedziec na nia zlego slowa. Bateria wytrzymala mi ostatnio 7 dni, troche wifi, jakies smsy dziennie.
-
Cirss dziękuję:) Powiem tak, moim ZTE piszę ponad 400 smsów dziennie, przez cały dzień i bateria trzyma mi 3/4 dnia, jak jest z tym telefonem? Na testach mówili coś ponoć o 52h słuchaniu muzyki, jest to prawdą? I jak z pisaniem sms, jest komfortowe?
-
Co do Xperii to nie wiem dokladnie ale patrzac po parametrach to nawet dobrze to wyglada, dokladniej odpowiedzial Ci kolega @up, co do tableta jak bedziesz zdecydowany na to to daj tam do siebie kontakt na stronie oni oddzwonia i powiedz ze chcesz tego drugiego tableta oni maja dwie oferty w tym samym abonamencie. Tego tabka nie bierz ojciec wzial i jest do dupy, tak zeby przegladac neta to ok ale nie bardzo wiecej. Nie pamietam nazwy tego drugiego ale jak powiesz to ci zaproponuja napewno. Tamten jest o wiele wiele lepszy. Sam go mialem brac z fonem ale w koncu zdecydowalem sie na orange.
@edit
Kurwa nie przewinalem strony w dol tylko zobaczylem ten pierwszy. Bierz ten zestaw XJ z tabletem Kiano.
-
Tzn tak dlugo muzyki nie sluchalem, ale moge powiedziec, ze gdy wychodzilem do szkoly i przez ok 30minut drogi sluchalem muzyki na sluchawkach na max glosnosci (bo samochody przejezdzajace obok mnie strasznie zagluszaly) to przez cala droge nawet 1% baterii mi nie ubyl.
Co do smsow to zalezy, jak masz duze paluchy to dobrze bedzie Ci sie pisalo tylko na qwerty, ale jesli masz palce jak statystyczny kowalski to powinienes byc zadowolony.
-
Już przyzwyczaiłem się do qwerty na moim ZTE :) Palce mam statystycznie małe jak wspomniany wyżej kowalski:D a co jeśli chodzi o gry?:)
-
FIFA 12, NFS Most Wanted, GTA III, Real Racing 3, Worms Armageddon. w Te gry gralem i nie mialem wiekszych problemow. Oczywiscie jak nawali sie aplikacji to taka fifa moze troche zmulic, ale ogolnie jest bardzo dobrze.
-
Wracam zawiedziony:P Dziś miałem mieć już taki zestaw, lecz niestety zarówno konsultanci przez telefon jak i reklamy na necie/tv ostro kłamią. Za zestaw np Xperia plus Tablet w abonamencie 79.90 musiałbym zapłacić na miejscu 340zł. No nic:P Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia