które strzały opłaca się bardziej robić niskopoziomowemu palladynowi ze słabymi skillami dla własnego użytku?
Wersja do druku
które strzały opłaca się bardziej robić niskopoziomowemu palladynowi ze słabymi skillami dla własnego użytku?
Enchanted Speary?
@up
a może tak przeczytasz o co się pytam? -.-
@topic
niskopoziomowy to 25lvl~
szybciej będziesz robić zwykłe, ale burst mają trochę ataku więcej i są obszarowe, radził bym rs'ami expic narazie chyba że kasy nie masz na nie to rób zwykłe strzały i biega kase zbieraj.
może zwykle speary na AC i tam huntinogow nazbierać albo ze zwykłymi spear-ami nazbierać kasy na rs.
Ale jaki świat? PVP, czy NPVP?
Dla low lvl pod wzgledem many zmarnowanej na przyzwanie lepsze będą zwykłe arrowsy, chyba ze będziesz każdym strzałem atakował 3 lub więcej potworów.
Oczywiscie majac bursty, gdybyś bił po te pare potworków to tez szybciej expisz, ale nie wydaje mi sie zebys na jakis ghoulach czy whatever zabierał hp ciągle 3+ potworom.
Ja uzywalbym zwyklych strzal. No i w soulach tez o wiele 'taniej' wychodzą, czyli na jednym porzadnym afku/skillowaniu zrobisz wiecej.
...Chyba, ze Cie stać ^^
@Edit
Jesli chcesz pozbierac strzaly to na elf fortess z lootbagiem nazbierasz tego w cholere. Przejrzyj market, podytaj znajomych, napisz na trade. Zwykych strzal i boltów juz mało kto uzywa, wiec jesli ktos ich troche ma to pusci Ci je za pół darmo :)
Nie, nie ma, jedynie na PVP jak Ci ktoś wejdzie pod bursta to masz czaszke.
@UP
A jak z ava sie bije na pvp i gosc dostanie to czaszki nie ma tylko crossy, wiec pewnie tak samo jest z strzalami
To już to wprowadzili na każdym świecie? To działa tak samo jak exori/UE. Za walnięcie tym innego gracza jest skull
Nie zostało to jeszcze wprowadzone, ale zostanie.