Witam jutro robie poi questa (1 raz w zyciu xd) i chcialbym dostac kilka wskazowek
Chodzi mi o rozmowy z npc bo tam jest kilku jak poznac ktory jest 1,2,3,4 itp bo chyba sa po obu stronach.No i co pisac jak podaje profesje (elder druid czy druid)
Wersja do druku
Witam jutro robie poi questa (1 raz w zyciu xd) i chcialbym dostac kilka wskazowek
Chodzi mi o rozmowy z npc bo tam jest kilku jak poznac ktory jest 1,2,3,4 itp bo chyba sa po obu stronach.No i co pisac jak podaje profesje (elder druid czy druid)
Przed wejściem do sali tronowej będziesz musiał uzyskać pozwolenie poprzez zdobycie odpowiednich formularzy. Rozmowa z nieumarłymi NPC w odpowiedniej kolejności:
A Dead Bureaucrat 1: Hi - Pumin - Twoj nick - Twoja profesja - Pumin
A Dead Bureaucrat 4: Hi - Pumin - Twoj nick - Twoja profesja - 356
A Dead Bureaucrat 3: Hi - Pumin - Twoj nick - Twoja profesja - 145
A Dead Bureaucrat 1: Hi - 411 - no
A Dead Bureaucrat 2: Hi - 287
A Dead Bureaucrat 1: Hi - 411 - yes
A Dead Bureaucrat 3: Hi - 145
A Dead Bureaucrat 4: Hi - 356
A Dead Bureaucrat 1: Hi - 356
Nigdy nie są naprzeciwko siebie po dwóch stronach. Im głębiej od teleportu tym dalsza liczba, jest czterech.
a co pisac jak jestem ed o swojej profesji ? Elder druid czy druid?
samo druid
cholera
Zrobilem w weekend 2 razy poi (na innych swiatach) i zawsze mialem problemy z npc.Robilem wszystko wg spoilerów i tak jak pisaliscie.Oczywiscie finalnie sie udalo ale z problemami.Po prostu wylaczylem spoiler i pisalem na ludzki rozum sluchajac npc
Nie wiem moze pomylilem kolejnosc.Jak to jest z tymi npc?
o - teleport z ostatnim tronem (respi sie tam boss raczki)
npc4
npc3
npc2
npc1
x - teport z sali teleportowej
dobra kolejnosc czy jest odwrotnie i na wejsciu mamy npc4 bo juz sam sie pogubilem.