Tak jak w temacie, nie chciałbym używać bota do samego anty afk nie wiem czy to jest bezpieczne... Jest jakiś patent na bezpieczny anty afk?
Wersja do druku
Tak jak w temacie, nie chciałbym używać bota do samego anty afk nie wiem czy to jest bezpieczne... Jest jakiś patent na bezpieczny anty afk?
Jeśli chodzi ci o "Anty Idle" to taką opcje znajdziesz w moim bocie GaoBot jak i również w Blue Bocie, u mnie odbywa nie to za pomocą symulacji klawiatury więc jest to bezpieczne i nie ingeruje w klienta, tak samo jest chyba w Blue Bocie
Możesz też ustawic np. taskera żeby co jakiś czas klikał ci na kratke obok i spowrotem na tą na której stałeś
No tak tylko że skilluje i wolałbym stać w miejscu, a coś takiego jak ppm i look lub próbowanie wejść w krzaka zadziała?
100% bezpieczne jest tylko połączenie twoich palców i klawiatury
kazdy bot juz zaliczał wpadki
tasker.
Kiedyś na train golemach używałem taskera do ładowania spearów jak i sekwencji ctrl + up arrow, ctrl + down arrow. Działo się to przez jakieś pół roku i żadnego bana nie było. Poza tym polecam Gaobot od Damianosa, którego sam używam jednak jeszcze nie było żadnej fali banów od tego czasu. Tasker ma ten minus, że nic innego wtedy na kompie nie porobisz.
Trudno, skorzystam z GaoBota, tasker na windows 7 nie działa mi coś nie mam siły się z tym paprać, mam nadzieję że nie będzie bana za samo anty afk symulowane przyciskami z klawiatury i botem nie ingerującym w klienta :)
na 7 tasker normalny coś często nie działa, ale TinyTasker już tak
Tasker też powinien zadziałać, po prostym zabiegu uruchomienia programu zgodnie z systemem np XP lub 2000.
I polecam również taksera jesli o to chodzi, nie ingeruje w procesy Tibii, a powtarza ruchy klawiatury/myszki - 100% bezpieczny.
jesli grasz na pvp to rzuc gdzies fire/poison fielda
jak bd mial red crossy i cos atakowal to cie nie wyloguje