witam!
przy instalacji zdawało mi się że zainstalowałem z angielskim językiem i polskim, ale teraz jak próbuje zmienić na polski to wyświetla się że jest tylko angielski, skąd wziąć polski?
Wersja do druku
witam!
przy instalacji zdawało mi się że zainstalowałem z angielskim językiem i polskim, ale teraz jak próbuje zmienić na polski to wyświetla się że jest tylko angielski, skąd wziąć polski?
Aby dodać język dla narzędzi językowych
1. Zamknij wszystkie otwarte programy.
2. Na pasku zadań systemu Windows kliknij kolejno Start Panel sterowania.
3. Kliknij ikonę Dodaj lub usuń programy.
Kod:Jeśli używasz systemu operacyjnego Windows Vista, kliknij pozycję Odinstaluj program.
4. Wybierz pozycję CorelDRAW Graphics Suite z listy Aktualnie zainstalowane programy.
Jeśli używasz systemu operacyjnego Windows Vista, kliknij dwukrotnie pozycję CorelDRAW Graphics Suite na stronie Odinstaluj lub zmień program.
5. Kliknij przycisk Zmień/Usuń.
6. Na karcie funkcji kliknij pozycję Narzędzia językowe i zaznacz pole wyboru znajdujące się obok języka, który chcesz zainstalować.
7. Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi w kreatorze instalacji.
https://i.imgur.com/DVVZ4oh.png
jest tylko ang dalej.
Wyglada tak, jakby olski byl juz zainstalowany.
A jak nie zadziala to moze moze sprobuj przeinstalowac?Kod:Aby zmienić język interfejsu użytkownika i Pomocy
1. Kliknij kolejno Narzędzia Opcje.
2. Na liście kategorii kliknij pozycję Globalne.
3. Wybierz język z listy Wybierz język interfejsu użytkownika.
A jak masz plytke to tam zobacz czy mozna doinstalowac jezyki dodatkowe.
ściągnąłem z polskiej strony i reinstalowałem, działa(aczkolwiek mój komputer już ledwo ledwo daje rade przy photoshopie cs6, corelu x5 i artrageu)
Sciagnij CCleaner i CCenhancer (wypakuj do folderu z CCleanerem uruchom i pobierz najnowsze reguly), pozaznaczaj wszystkie programy i wyczysc ze smieci + wyczysc rejestr + zbedne wpisy z autostartu i zdefragmentuj dysk to moze troche sie ogarnie :P