Może mi ktoś rozpisać jakie cluby warto używać do 100 po kolei ?
Teraz tyle sie tego narobiło że nie wiem co wybrać...
Wersja do druku
Może mi ktoś rozpisać jakie cluby warto używać do 100 po kolei ?
Teraz tyle sie tego narobiło że nie wiem co wybrać...
Morning Star -20> Furry Club -30> Dragonbone Staff/Skull Staff -60> Cranial Basher -75> Blessed Sceptre -100> Obsidian Truncheon -120> Mycological Mace
35 ewentualnie Shadow Sceptre
http://tibia.wikia.com/wiki/Club_Weapons
Opłaca się trenować cluba na mało zaludnionym serwie?
Mała liczba graczy używa obuchy, dzięki czemu masz większe prawdopodobieństwo bycia w Highscore, są tańsze od innych broni.
Chyba, że zależy Ci na ataku wtedy wybierz axe, a jak chodzi o większy def to sword ; )
Na premii nie wiem jak teraz, bo nikt nie sprzedaje, ale jeszcze w styczniu shiny blade za jakieś 7kk chodziło. Tak to jest jak BR rządzą światem i mało ludzi gra.
A na non-pvp cena shiny blade 3kk / crys~~ axe 1.5kk / myco mace 50-100k.
Cluby sa najekonomiczniejsza opcja bo armor +2 do skilla dostaniesz za grosze a club ringi najtajsze. Club jest zajebisty, ale utarlo sie ze jest najgroszy przez czasy gdzie byla opcja jedynie bright sword > fs > sov / knight axe > fire axe > sca / a w clubie byl skull staf> thunder hammer ktory byl nie do zdobycia w zasadzie, dlatego nikt clubem nie gral.
Wybrałem cluuuuba :)
Właśnie ze względu na club ringi i armor.
!edit
Wale na 13 lvlu z diamond sceptre, na moim poziomie ma 25.8 ataku xd
Cluby sa niedoceniane.Zawsze były odkąd skull staff był jedna z najlepszych broni.Ale wtedy miało sie dośc szybko tani 2h (warhammer) gdy axe i swordy mogły tylko pomarzyc o 2h (bo byly drogie).Sam zawsze wybierałem cluby.Aktualnie jest to bron dość konkurencyjna bo ma sie bardzooo tani armor czy tanie myco w porownaniu do swordow/axe
Pozwole sobie odkopac.
Mam teraz 55 lvl i bije z deepling squelchera, czy nastepnym clubem ma byc Onyx Flail?
Jeśli jest u Ciebie tani, to tak. 1 ataku nie zrobi Tobie dużej różnicy, a tak możesz czekać do Blessed Sceptre
Bij z Cranial Basher od jakies 58 lvla najlepiej bo to tylko -4% do atc i juz i tak wychodzi lepiej. A później zmien na Onyx Flail zeby zniwelowac te -2 bashera a potem juz Blessed. Jak nie masz kasy to mozesz spokojnie do 63 lvla napieprzac z deeplinga