Mam pytanie gdzie można z podobnym expem tłuc jak hellspawny yalahar 54ed i 139ek?
oże być jakiś + albo chociaż na zero i te 250k expa grimy jak wolne to fajnie się bije ale często zajęte
@down
Gdzie i może jakieś rady sd czy z exori jakiegoś
Wersja do druku
Mam pytanie gdzie można z podobnym expem tłuc jak hellspawny yalahar 54ed i 139ek?
oże być jakiś + albo chociaż na zero i te 250k expa grimy jak wolne to fajnie się bije ale często zajęte
@down
Gdzie i może jakieś rady sd czy z exori jakiegoś
Behemothy.
Behe średnio, teoretycznie waste bo dużo bije a ty jeszcze mało siohasz. Loot średni ale to zależy też od farta.
- Parne pola z ava
- Hive z ava
Spróbuj
Wczoraj był cast, 30 druid był z 200 ekiem na Behemothach, miał 800k/h~, ale waste też straszne :D Wbił 10 lvli w 1h 10 min~
Połażę z ek i popróbujemy waste mam dosyć troche bo poszło mi z 700k na wyexpienie go do tego 54lvl a ostatnio padam 2 razy na dzień i to co nabije to spada.
Che jak najszybciej z 80 dobić nić trzeba próbować różnych miejsc, jak ktoś ma w miarę dobre miejsca to proszę pisać.
zbytnio wyboru nie masz ale jeszcze np. wyrmy drefia z avalanche z ek, dl i w sumie nic więcej nie masz
Zależy jak u Ciebie sytuacja na serwerze, ale może uda wam się wcisnąć na jakieś dle :D? Albo Gray Island ? (Nie wiem czy jest od xxx lvl, czy od 8)
helle yala z frigo pojdeynczo ;)
frosty okolnir z sd
souleatery z gfb. porob dostep i lec z blokerem. blokowalem 210 ekiem 60 druidowi i nie bylo waste, ba - profit.
new frontier pewnie do 8 misji a Children of the Revolution Quest cały czy kilka misji czy muszę x misji wartha zrobić?
Musisz mieć całego childrena i wrath 3 misję chyba
No nic trzeba jakoś to zrobić dzięki za pomoc:D