-
Xbox360 - 2 pytania.
1. Czy można podłączyć do monitora, nie do komputera? Monitor LG, płaski, ma z 2 lata, nie znam modelu
2.http://allegro.pl/xbox-360-premium-2...146538978.html czemu tak tanio, i czy zależy od modelu xboxa, czy kazda gra bd dzialal? (nigdy nie mialem konsoli)
-
Czy tak tanio to ja nie wiem, teraz ceny konsol wszystkich strasznie pospadały, bo wychodzi nowa generacja. Podłączyć do monitora powinieneś móc, sprawdź jakie masz wejścia. Każda gra będzie działała niezależnie od modelu.
-
Tak tanio, bo może to byś wersja Core (bardzo awaryjna, częste RRoDy, ogólnie nie warto kupować).
A podłączenia masz na trzy wtyczki, czerwona, biała i żółta (nie pamiętam jak to się nazywało, ale każdy wie o co chodzi - mówi się na to chyba composite). Monitory nie zawsze mają takie wejście więc lepiej sprawdź (nowsze powinny mieć, aczkolwiek częściej mają HDMI) - spytaj się sprzedawcy jaka to wersja i czy ma wyjście HDMI, bo chyba te pierwsze go nie miały.
@a propos - jakbyś chciał taniego X360 Arcade Falcona (poprawiony, praktycznie bezawaryjny) to wal do mnie - kurzy mi się ,a komuś pewnie by posłużył.
-
Zawsze zostaje Ci podłączenie do DVI pod monitor.
-
Jeżeli nie ma wyjścia hdmi to możesz też podłączyć Componentem (nie compositem) i wtedy masz obraz 1080p, praktycznie takiej jakości jak przez hdmi.