-
Szukam gry RPG
Czesc, pomozcie mi Torgowicze,
Szukam gry RPG/Hack `n slash, gdzie mozna sobie zrobic postac (cos w stylu) asasyna i zabijac/wykonywac misje po cichu. Najwazniejsze zeby byla swoboda i dostepne byly klasy typu wojownik/mag/lucznik. Tez powinna byc mozliwosc przechodzenia misji albo z hukiem albo po cichu (jak Assassins Creed).
Tez szukam gry (niekoniecznie tej samej) gdzie klasa lucznik nie jest tak strasznie udupiona. Np w wiekszosci gier grajac postacia dystansowa mamy tylko pare skilli, nie da sie jej tak bardzo rozwinac i dostaje od wszystkich po dupie.
Bardzo mi sie podobalo Dark Messiah of Might and Magic, tam mozna bylo korzystac z otoczenia i przechodzic ja po cichu albo `wchodzic z buta`.
Mozecie cos poradzic?
-
Raczej nie znajdziesz takiej gry chodź oczywiście mogę się mylić ale z nowszych gier niczego takiego sobie nie przypominam, jest jedna gra która może Ci się spodobać po części spełnia Twoje wymaganie że możesz albo po cichaczu albo robić na rambo a mianowicie mówię tu o Dishonored .
-
-
Nie koniecznie musi byc nowa, ale zeby tez nie byla mega stara. Dishonored napewno sprawdze, co do Skyrima to mialem plan ja ogarnac, ale nie wiedzialem ze jest az tak rozbudowana. Oblivion byl fajny, dalo sie cos z luku ustrzelic zadajac crity, ale nie tak zeby przejsc jakas misje. Niezla niespodzianka jak dla mnie (jezeli sie nie mylisz ofc)
@edit
Dishonored fajna gierka sie wydaje ale nie ma zabardzo klas typu wojownik/mag/lucznik