Jaka to melodia na torgu - edycja #1
Na prośbę smakosza próbuję z konkursem jeszcze raz. Od razu mówię, że osoby które nie będą się stosowały do regulaminu zostaną od razu zbanowane! Albo zaczniecie czytać cały temat, albo bany się posypią jak śnieg w boże narodzenie. Nie będę tracił czasu na pisanie od nowa całego wątku i po prostu skopiuję wszystko ze starego. Potwierdzam - Smaku~
Z braku czasu i zainteresowań postanowiłem zrobić coś - chyba - pożytecznego i zacząć jakiś konkurs na torgu. Myślałem nad tym trochę czasu i postanowiłem zrobić coś w stylu jaka to melodia. Konkurs będzie wyglądał tak, że ja będę wrzucał filmik a Wy musicie podać tytuły poucinanych piosenek w komentarzach.
Regulamin
1. Kawałki odgadujemy po kolei, tz. pierwsza osoba podaje piosenkę numer jeden, druga osoba piosenkę numer dwa. Jeśli osoba wcześniej podała zły tytuł, możemy napisać post o ów nutce ponownie z poprawną nazwą.
2. W poście powinna znaleźć się pełna nazwa piosenki (artysta, tytuł - np. Nirvana - smells like a teen spirit)
3. W temacie z filmikiem posty które nie będą zawierały nazwy piosenki będą warnowane (30pkt) przez moderatorów. Do dyskusji nt. konkursu powstanie oddzielny wątek (
klik)
4. Jedno konto może oddać tylko jeden tytuł do każdej kompilacji.
5. Odpowiedzi umieszczamy w temacie w którym znajduje się filmik (ten w którym jesteś teraz)
6. Nowe kompilacje będą powstawały 1-2 razy w tygodniu. - to jest taki punkt dla mnie, dla przypomnienia
7. Chyba nie muszę mówić, że wpisywanie wszystkich piosenek w jednym poście czy inne psucie zabawy będzie surowo karane - autor głupoty zostanie ZBANOWANY, jak chcecie się pośmiać z nieśmiesznych żartów to zapraszam do hp.
*regulamin zatwierdzony przez smakosza
Będę prowadził ranking najlepszych, tz. 1 odpowiedź = 1 pkt do rankingu. 3 najlepszych zdobędzie nagrody podane poniżej.
Miejsce drugie
Premium na torg.pl na miesiąc
Miejsce trzecie
Premium na torg.pl na tydzień
(+)prawdopodobnie rangi, szukam grafika
Ranking Top 5
1. Adziorroo [1pkt]
2. fron [1pkt]
3. ketrab1992 [1pkt]
4.
5.
Pozdrawiam, tym razem nie róbcie z siebie debili (: