Za 3 lvl bedzie 70 i chciałbym juz wiedzieć gdzie expić z nimi.
Parne pola myśle ze od 80 bo wczesniej raczej glebowo ;]
Wersja do druku
Za 3 lvl bedzie 70 i chciałbym juz wiedzieć gdzie expić z nimi.
Parne pola myśle ze od 80 bo wczesniej raczej glebowo ;]
Wyrmy Liberty Bay.
Na lajcie móglbyś już bić parne pola, tylko trochę musiałbyś uważać na priesty.A tak to wyrmy lb.
jakim cudem glebowo na 80 lvlu jak ja tam od 50 expilem...skoro parne pola glebowo to nie moge Ci polecic drillwormow a sam na nich expie od 70 na faccu no ale mozesz pobic jakis maly spawn hydr ew. dle na darashii
Hydry to kijowo się bile z drill boltów. Jak parne odpadają (why?) to może DL-e i dragi na południe od parnych pól. Na dzień dobry masz najwyżej dl-a i młodego dl-a (ofc na poziomie z lordami).
Nie powiedziałem,ze nie ogarniam,ale myślałem ze na 70 raczej ciezko na parnych
Jesli je polecacie to sponio
Hive, Parne pola, drillwormy, dle
uważając na priesty i legionistów
zaogun to nic w porównaniu z tymi 2
a legionisty potrafią po kilka na raz
wiedzialem ze parne są awesome ale że nie aż tak
kapitalnie się expi
Do którego siedzieć na parnych ? 90-100 ?
nie dobijaj mnie
mój kumpel na parnych co 5 min coś dropił, ja co lvl aka 5h, wbiłem tak 3 i kasa mi się skończyła
siedź aż uznasz, że możesz iść na medusa cave z wallami jeśli ci dobrze
zaogun jest mocny tylko z bliska, z dystansu mało co robi
a jak legionistów 3-5 wyjdzie to jest już na prawdę ciężko
Lepiej 3-5 legionistów niż 1 Zaogun - piszę z perspektywy MS'a. Ja ogólnie nie lubię Zaogunów bo nic mi nigdy z nich nie poleciało a ciężko jest je ubić :F Lecz i tak najgorsze są priesty (ze względu na niewidzialność i op heal). W obu przypadkach wolałem używać SD niż się męczyć (z SD łatwiej schodzi ofc. priest, przez co był overall "przyjemniejszy").
Zao czasami tylko z cona poprawiałem. Ale on po prostu chyba ma mniejszy zasięg, trochę to trwa ale jak się trzyma dystans to biegam z nim i bije legion
ogólnie lepiej omijać i zaoguny i magów na takim levelu, bo chociaż można coś przyfarcić z zaogunsa, ale długo się go bije i leczy się pies