-
pakiety internetowe
jakie macie pakiety internetowe w telefonie i na co wam najwięcej schodzi oraz jak długo z niego korzystacie ? bo sie zastanawiam na ile starczy 300mb bo wydaje mi sie ze to jest strasznie malo, co prawda facebook i onet za darmo ale jak sie ma sprawa z innymi stronami typu wp.pl czy youtube? dziekuje za kazda odpowiedz ;d dodam ze oferta jest w play'u
-
Przy przegladaniu stron, jakies youtube, gg to 300mb w 2/3 tygodnie moze zejsc. Przy wlaczonej synchronizacji, gmail itd, to sporo ciagnie. Mysle ze 1gb na miecha byloby w sam raz.
Chyba, ze bedziesz uzywal opera mini, youtube sporadycznie, synchronizacja wylaczona to z 500 mega moze na miecha by styknelo.
-
z pakietów korzystam od około 3 lat. aktualnie mam 1gb w abonamencie w playu za 30zl/mc i starcza w zupełności. najczęściej przeglądam jakieś fora, więc głównie tekst + obrazki. sporadycznie oglądam filmy na youtubie. jeśli chcesz przeglądać tylko zwykłe strony, bez żadnych gier czy innych filmików to 300mb powinno styknąć.
-
ja na 100MB się prawie mieściłem
na operze mini bez obrazów i oficjalnej apce fejsa
na se w595
ale dla swobody wziąłem większy teraz
-
Ja mam 250mb, korzystam z go!chat (czysty czat fejsbukowy), gg i jakieś torgi/fejsbuki. Spokojnie starcza.