-
114 MS gdzie expić?
jak w temacie, nie grałem w tibie (na rlu) od updatu gdzie weszło zao czyli bardzo dawna. kompletnie nie znam tych nowych expowisk, ale dodam tylko, że mam mało kasy do dyspozycji, więc dawajcie jakieś propozycje gdzie mogę i trochę poexpić, ale też tak aby prawdopodobieństwo waste było jak najniższe :) możecie też przy okazji zarzucić jakieś expowiska gdzie mógłbym expić jak już się troche dorobię :D
jak na razie byłem na souleterach i exp jak i profit zajebisty, problem tkwi jednak w tym, że w dzień są zajęte prawie zawsze, więc niestety odpada
-
Masz dostęp do Lizard City?
-
hive ludzie chwalą że z samych creature items na 0 się wychodzi questów nie trzeba robić, ma kiedyś byłem tam 45ms i było przyjemnie póki nie padłem:D bierz fire wale albo fire bomby i ava i możesz coś próbować albo wand+ exori frigo obczaj jak ci tam będzie, możesz jeszcze próbować war/worker golemy thunderstrom na większe grupki, wand+ exori vis na pojedyńcze
-
ale tam nie ma z dobrego expa ; d Dl poi, fenrock z ava, deeplingi dla profitu, drefia wyrms dara z ava, helle i behe z ewallami, brimstone bugi i te lizardy tam koło souli, wrl z sd, banuta/goroma z sd. Od 130 możesz próbować Hff/Spectre (tylko tam początek respa na spectre bez rączek radze) i lizard city ; )
////edit
no i te dl to jednak też od 130 bo fbw wcześniej nie założysz ;d