strzała, co można iść poklepać profitowo 50msem z 50mlvlem?
Poza water elementalami oczywiście, mam zrobione 6 misji yala.
Wersja do druku
strzała, co można iść poklepać profitowo 50msem z 50mlvlem?
Poza water elementalami oczywiście, mam zrobione 6 misji yala.
dijny, ancienty z taskiem - lepszej kasy nie ma :)
culty, jeśli wolne z flam'a
na djiiny musiałbym questa zrobić a ancienty klepałem pół życia druidem i mam ich dość xD
ojtam, 3 taski zrobisz to 57 lvl wejdzie ^^
bo na ice golemy + pająki masz mało capa trochę, tam więcej złomu trzeba zbierać by zarobić, ale można
Tutaj skopiuję moją wypowiedź z innego tematu, bo wartość będzie ta sama :
Poza tym możesz popróbować jakieś lepsze tomby z GFB. Mutated raty też byś ogarnął a exp powinien być w miarę dobry. Ancient Scaraby mnie przykładowo cholernie znudziły - przy 80/250 usunąłem task :P Ale teraz żałuję, stampory są gorsze a na nich muszę nadrabiać xDCytuj:
Jeżeli masz mało task pointów to rób taski. Ja nie robiłem tego na mniejszym lvl'u i teraz ciężko się to odpracowuje. Jakieś Mutated Raty, tigery, crystal spidery i inne - zobacz spis tasków na twój przedział. Ja teraz maxuję (robię po 3 razy każdy) taski z przedziału 80-129 a i tak nie nabiję wystarczająco punktów i będę musiał bić mocniejsze moby w setkach.
Jak ci nie zależy na punktach to jakieś Wyrmy, Workery, może Ramoa z ava (z taskiem na BB).
Ogólnie jednak trzymałbym się tasków.
Akurat ancienty ja polecam naparwdę. Moim msem zarobiłem tam w ciągu nocy (3 taski z rzędu - a jednak dałem radę ;d) więcej niż w ciągu 1-50 levela. Exp też niczego sobie.
No ja do 50 lvla kupiłem z 500k, od 50 wziąłem parę groszy z pala i jakoś szło na +, wyciągnąłem na książkę, terra seta i drugie bohy :D