Siema, nie gram juz w tibie od bodajze tibii 8.2 ale jak grałem to na allegro byly poradniki typu "100lvl w kilka dni". Kupował to ktos? Co tam bylo?
Wersja do druku
Siema, nie gram juz w tibie od bodajze tibii 8.2 ale jak grałem to na allegro byly poradniki typu "100lvl w kilka dni". Kupował to ktos? Co tam bylo?
Były poradniki typu "Kup sobie paca noobie" ;D
Nie trzeba kupować żeby wiedzieć że najszybsze PG sie zrobi na hellspawnach druidem/sorcem. Druid stoi za krzaczkami bezpiecznie a Knight luruje helle, z początku bije sorc/ed tylko z frigo a potem po paru minutach wali już z avalanche.
Polecam film zbyla
http://www.youtube.com/watch?v=4mLkkQg2R1s
Jak biłem ed to w ciągu 2h premmy ok 13 lvl wbiłem na hellspawnach lepszego expa sam nie ogarniesz jak tam z blokerem, exp do 300k/h na powierzchni a a na dole exp do 400k/h
Kiedyś było dużo łatwiej to zrobić ,a teraz niestety po użyciu np vis hura musisz odczekać pewien czas. Co nie zmienia faktu ,że można wbić 100lvl w kilka dni mając blokera i pieniążki :)
w sumie teraz gdy hajs na allegro kosztuje 100k- ~3zł , to mysle ze kazdy kto dysponuje kilkoma zł moze wbic ten 100 w kilka dni ;> ale to musisz miec tez pochytanego blokera i sio
Widziałem kiedyś taki poradnik, chyba na chomikuj znalazłem, nie wiem kto jest taki głupi żeby kupować pdfa o treści "na lvlu x powinieneś mieć mlvl y oraz powinieneś expić tu, grając z godzin dziennie wbijesz tu jakimśtam level, następnie masz iść tam i bić to"
Recepta na setke w kilka dni jest prosta, kupujesz pare kk na allegro (ceny są już śmiesznie niskie, na pvp kupisz 1kk za 35zł) znajdujesz blokera i lecisz klepać z nim hellspawny, dle, grimy i inne gówno.
w tych poradnikach 100 w 3 dni, itp to tam dzien = 24h, a 100 w 72h to jest naprawde łatwo. to wychodzi średnio z 220k/h. dużo? na początku może i tak, ale potem się nadrabia. no i wiadomo, najpierw orasz jakieś larwy z roda, kupujesz jakiegoś flama i z blokerem ancient scraby, jak będziesz miec już jakieś gfb to się zaczyna zabawa, potem z thunderstormów worker golemy, ew. z avalanchów hellspawny. ogólem jest multum możliwości.
Zgodzę się z przedmówcami :)) Wystarczy pare kk i bloker. Wg mnie podstawa to dobry mlvl. (a jak wiadomo teraz na 8 lvl można mieć i 70mlvl) Możę opiszę jak ja zacząłem. Wymęczyłem ten 13/14 lvl na rotach, kupiłem exori visa. Z blokerem poszliśmy na dragi/dle pod thais. W godzinę wpadł 28. Pozniej 33. Od 33 można juz rypać grimy 500-700k/h na happy hour. W godzinę wpadł 50. I tu się zatrzymaliśmy, ale to liczyłem, że można wbić 100 w 3dni LECIUTKO.
Co ciekawe, wcale nie było takiego dużego waste... Na wbicie 33-50 poszło ok. 100k