Widze, że coś tam dzisiaj z server sejwem mieli dodać, ale widać, że na serwerach są już gracze online a jak próbuje się zalogować to zatrzymuje się na "waiting for character list" i nie idzie dalej.
Też tak macie?
Wersja do druku
Widze, że coś tam dzisiaj z server sejwem mieli dodać, ale widać, że na serwerach są już gracze online a jak próbuje się zalogować to zatrzymuje się na "waiting for character list" i nie idzie dalej.
Też tak macie?
tak
U mnie dziala normalnie. Poczekaj chwile.
Dodali fajna opcje, ze jak ktos ci zasypie depo smieciami a na samym dole lezy np golden helmet to klikasz prawym na sqm, browse field i masz wszystkie itemki pokolei jakie znajduja sie w tej kupce i mozesz je sobie przenosic np do backpacka.
A może by tak najpierw sprawdzić niusy na t.com
Cytuj:
Apr 04 2013 -
The character section is currently disabled until further notice due to technical reasons. We will let you know once it is available again.
toś dojebał. Chodziło mi o logowanie się do tibia.exe a nie wyszukiwanie postaci na stronie.
I tak, po 12 minutach czekania pojawiła mi się lista :o
Za to teraz nie mogę się wylogować xD Jak próbuje się zalogować na innego chara to pisze mi cały czas, że poprzedni wciąż jest online
jeeezu co oni tam odjebali
ja jestem w 50 kolejce na aurorze, przy 250 osobach online i paccu _/
a ja nie mam problemu z logowaniem, ale z przelogowaniem na innego chara
btw.
nie wiem po co ta nowa opcja
@down
akurat nie jestem ani z tych, co się chwalą, a tym bardziej takich, którzy zasypują :) jak ktoś jest ogarnięty to nie będzie miał problemów
zeby CI nooby z jakims botem nie zasypali czegokolwiek (przy chwaleniu sie,przekazywaniu ziomowi czegokolwiek w depo).Duzo ludzi stracilo przez takie cos itemki.No ale dla tych co to robia ta opcja to pewnie tragediaCytuj:
nie wiem po co ta nowa opcja
Temat jest już wyczerpany.