-
Lagi
Moj problem polega na tym ze mam zielona kropke i nagle przyjdzie lag 5 sekundowy i nic nie moge zrobic , nagle kropka z zielonej na czerwona sie zmienia , internet mam dobry pingi zawsze po 20 , tylko w tibi mi sie tak dzieje... Myslalem ze to przez Nerane ale to nie to , co moge zrobić?;/ Mam lagi nie klatki :/
-
Jaki masz system operacyjny? Czy w ostatnim czasie nie zasyfiłeś sobie kompa jakimiś wirusami?
-
To nie lag tylko freeze.
Jak masz ustawiona grafike w tibii?
Options->Graphics->Advanced. Daj screena.
-
Serwery tibijskie są podzielone na Europe & North America, ja osobiście byłem zmuszony grać na Europejskich serwerach z powodu "lagów", może to Ci jakoś pomoże.
-
ewentualnie ściągnij Leatrix Lattency Fix. Ale to chyba bardziej na lagi, niż freezy
-
leatrix z doświadczenia stwierdzam, że obniża średni ping, ale częściej pojawiają się skoki o kilkaset na chwilę
-
Mam to samo. Gram na Guardi
-
-
może coś w procesach? Może działa Ci coś w tle a tego nie widzisz, jakiś syf który potrzebuje połączenie z netem.
-
Tak mam laptopa , cienkiego ale nigdy takiego czegos nie mialem , jak moge sprawdzic jakies syfy a potem je usunac?
-
no to bolączka prawie każdych laptopów ;/ mój kumpel ma tak, ja tak no i na vt wszyscy z laptopami mają tak samo. Podobno to jest od tego jak zaczyna się dysk przegrzewać i zaraz się ochłodzi i wraca do normy wszystko
-
ja mam pc w dobrym stanie i dobrego (4x3,2 ghz, 4 gb ramu, 1024 mb karta graf, internet 10 mb) i też mam lagi/frezzy ten program też instalowałem co zmienia rejestr.
-
ja na 7 zrobiłem niektóre rzeczy stąd: http://www.pcworld.pl/news/359354/25...Windows.7.html
pogrzebałem coś w msconfig'u i jeszcze gdzieś, i cały komp szybciej chodzi i lagów też mniej