Wyrobie 102 palkiem dobre skille i eq na underwater quarach taska? jakies taktyki? gdzie go wykonywac? kallasa? jak z profitem i expem?
Wersja do druku
Wyrobie 102 palkiem dobre skille i eq na underwater quarach taska? jakies taktyki? gdzie go wykonywac? kallasa? jak z profitem i expem?
Dasz radę. Sunken quater. Bij głównie te słabsze - task leci niesamowicie szybko, profit też zacny, exp jednak słabawy (ale warto, w ~6h zrobisz 3 taski a punkty ci się przydadzą - to jeden z najszybszych tasków).
Myśle, że dasz rade, tylko musisz uważać. Załtw sobie eq od szybkości + bohy. Na quary najlepsze są Envenomed Arrowsy te, które biją z żywiołu ziemi.
exp z 300k/h da rade :>? najgorsze te massivy water :/
na sunken nie ma massivow sa napewno na calassie
nie schodząc na predatory i pinchery spokojnie, weź tarczę i enchanty chyba i będzie ok
(i speed seta w miarę możliwości żebyś nie zdechł z wkurwienia)
nie no nie idz na callase bo tam bez sensu, najlepiej na sunken. jezeli zalezy ci na szybkim zrobieniu taska to bij tylko te slabsze quary. Z nich nie ma jakiegos super loota ale szybko zrobisz task, natomiast jezeli lubisz miec troche trudnosci to idz bij mocniejsze quary (predatory itd.) ja tam 110 rp wyrabiam na luzie z tymi arrowami od 70 lvl, na wszelki wypadek wez ze soba 20 assasin starow zeby sobie wyczyscic wejscie i wez energy walle i kilka magic walli. Z expem bywa tam roznie na aurorze robie tam 450k/h na zielonej ;/ wiec jakos super nie jest ale biegam praktycznie po jeden cwiartce a i tak musze uwazac na backspawn. Loot jest super nigdy nie bylem na minusie, zawsze spory plus, skull helmety i relic swordy leca zaskakujaco czesto. Wez sobie 1000 arrowow, 250 smp, 50 spirit potionow i to ci starczy na ~godzine a bedziesz mial cap na loota :)
Calassa jest spoko, tylko trzeba uważać żeby w 3 predatory się nie wjebać xD
no i ograniczyć chodzenie po skosie, bo tam o parala łatwo i szybko można zejść :P
na sunken moze byc od h.. botow ale co tam sproboje , dzieki za porady
Palkiem lepiej jest bić callase. Ja tam zrobiłem 3 taski było wręcz katpialnie jak na taki lvl. Ze wzgledu na to, że ja siedziałem na najslabszych tylko głownie na predatorach i profit mialem ogromny. A exp tez calkiem ok.