-
Sea Serpents-pytanie
Witam mam ek z 168 lvlem, posiadam skille 98/90 oraz eq : magic sword,royal draken mail,prismatic shield,zao legs pytanie dotyczy, z czego najlepiej bic by bylo mniejsze waste,avenger czy,magic sword+prismatic shield? oraz czy lepiej uzywac utura,czy utura gran:D z gory dziekuje za odpowiedzi.
-
Ja expie tam od 110lvl, skille 87/85 i nigdy nie miałem waste. Broń jednoręczna.
-
ale mi chodzi o odpowiedz na te pytanie,pytam sie o mniejsze waste w mp jakie bedzie i z czego lepiej lac...
-
Napewno zwykła utura jest tańsza niż utura gran, ale jest to taka mała różnica, że nie wiem czy się opłaca jej używać:
utura - 75 many = 400 hp
(utura - 150 many = 800 hp)
utura gran - 165 many = 800 hp
Te 15 many to tak naprawdę mało, jeśli będziesz mocno obrywał to utura gran, jak tylko podleczyć to zwykła uturką.
Co do broni to się nie wypowiem, ale z łapy trochę biją, więc ja bym wział magic sworda + prismatic shield, do tego też trochę shieldingu wpadnie ;P
-
Mhm ;p moze ktos sie wypowie jeszcze na temat broni:)
-
Ja 108 ekiem biję z blade of corruption i jest elegancko, mam profit, a latam na uturze i exurze ico, czasem jakiegoś ghp zużyję jak się zagapię. Weź jednoręczną broń, bo będziesz za duże hity dostawał. Atak obydwu broni jest zbliżony, więc wielkiej różnicy w biciu nie będzie, a dzięki tarczy nie będziesz wastował 2x tyle potów.
-
Jesli Ci tylko na proficie zalezy to przeciez oczywiste ze z tarcza lepiej biegac, o wiele mniejsze hity w Ciebie, a Ty nie wiele mniej bedziesz bil za te 2 ataku wiecej avengera.
-
190 ek here
Broń jednoręczna + tarcza a nie dwuręczna.
Dlaczego? Przy 3 ss tarcza robi sporą różnicę i mimo tego hity będą bardzo spore gdyż mają dodatkowo +15% przebicia na fizyki.
Z grana + utito mogę śmiało powiedzieć, że uderzysz za 750~~ jeśli często będziesz używał utito to może profit taki aż taki nie będzie ale exp miodzio.
Zdecydowanie Utura gran więcej uleczy szybciej i nie trzeba jak po*jebany używać exury.
Na marginesie mogli by dodać nowe respy najlepiej takie 2 północne.
-
Ja mam 165 knighta ze skillami 93/91~. Expilem na serpentach z hellfo axe + ornate shield. Uzywalem utura gran, i nigdy nie wyszedlem z waste. Polowa potow to z samej kasy sie zwraca.