Witam
Gdzie może zarabiac 75 EK ze skillami 83/78.Chodzi wylacznie o niezly zarobek a exp nie musi byc wysoki najwazniejsze zeby po huncie był niezly zysk.
Wersja do druku
Witam
Gdzie może zarabiac 75 EK ze skillami 83/78.Chodzi wylacznie o niezly zarobek a exp nie musi byc wysoki najwazniejsze zeby po huncie był niezly zysk.
barbariany z lotem niedaleko obozów masz skrzynkę postman potrzebny, kulty yalahar/ liberty bay jak masz farta to w godzinę prawie 3cc wyciągniesz a exp ok 100k/h na premium staminie
podbijam żeby nie zakładać nowego tematu :D.
117 ek gdzie mógł bym się dorobić 1kk w okresie 10 dni ~~
Gs'y z taskiem (chyba że już taski na nie zrobiłeś) yalahar jak się pofarci to 2-3 silki i jakiś k set spadnie zwykle na + się jest, i jak wspomniałem wyżej kulty i tu zależy wszystko od lota kasa + creatur item zwykle się na 0 jest a jak coś spadnie to już+ powinien być. Poszperaj na forum obczaj miejscówki i sprawdzaj.
Dragi, wyrmy
Hero na yala. Ewentualnie killer caimany to duży zarobek.
Gsy taski już wszystkei zrobiłem mam 100pkt za taski Demondras padł czyli już mam te 400k na + ale szukam czegoś na czym małe waste.
gram na non pvp i red clothy stoją tu 20k/ea . Często spadają z Barbów?
Corymy poradnik masz w propozycjach artykułów ogromny profit z samej kasy a jeszcze creatur itemki.
@up lecisz big campa z wieżą ice witchów, nie spadają jakoś łatwo ale jak przyfarcisz to +, pozostaje ci jeszcze hero ze spawnem 2 na edron, conwajsujesz 2 dsy i ciskasz bez ubytku.