-
Problem z fps po patchu
Siema.
Gram na wolnej kamerze i po tym jak sciagnalem patcha podczas ruszania kamera fpsy spadaja z 140 na 10 nie da sie wogole grac . Zainstalowalem lola ponownie , uzylem opcji napraw i dalej to samo... Mam ati radeon 5770hd najnowsze sterowniki uzycie procesora wynosi 12% podczas gry .przed patchem wszystko bylo ok a teraz jak poruszam myszka 10 fps ... Na 100% to nie problem ze sprzetem bo DmC 5 smiga jak pojebane... Co sie moglo stac ?
-
mam ten sam problem, tylko tyle mogę powiedzieć
-
A ja mam problem przy włączeniu mam 1 fps da coś się z tym zrobić??
-
Rowniez borykam sie z tym problemem. Posiadam Ge Force 310m. Oczywiscie zaktualizowalem sterowniki do karty, jednak nic to nie pomoglo. Net Framework, oraz biblioteki directx rowniez. Jak wroce z polibudy, sprobuje zainstalowc/updatnac adobe air. Jesli to nie pomoze to juz niestety wyczerpie pomysly na rowiazanie tego problemu. Nie mowie juz o banalach typu czyszczenie rejestru cclearem czy naprawa klienta. Zdesperowany zainstalowalem tez leatrix-zero efektow.
-
To trzeba raczej czekac na wydanie patcha od Riotu, to ich wina że zamula a nie wasza. I raczej wasze kombinowanie u siebie nic nie da w tym przypadku.
-
To czekamy więc na patcha od nich może coś to da bo ja wysłałem ticketa do nich że mam problemy z tym patchem zobaczymy co z tym zrobią
-
Nie warto czekać na pomoc. Rozwiązałem u siebie problem ze spadkiem FPS. Odinstalowałem wszystko co związane z league of legends, łącznie z rejestrami, Pando Media Booster, oraz ściągnąłem klienta z tego tematu http://na.leagueoflegends.com/board/....php?t=1474419. Po czytm zaktualizowałem ADOBE AIR. Polecam po instalacji od razu naprawic tego klienta. Mam nadzieje, ze komus to pomoze.
@EDIT NIE INSTALUJEMY PONOWNIE PANDO MEDIA BOOSTER ( POPRZEZ TA INSTALKE NIE INSTALUJE SIE PMB)